OLIMPIJSKE IGRE

Odličan nastup Ivane Malobabić u njezinom prvom nastupu na Olimpijskim igrama!

Namučila je singapursku stolnotenisačicu, sve do zadnjeg poena.

Stolnotenisačica Ivana Malobabić, članica STK Varaždin, danasje odlično odigrala svoj prvi meč na Olimpijskim igrama u Parizu. U susretu protiv Jian Zeng, Kineskinji koja igra za Singapur, izgubila je 4:3 u setovima (11:5, 11:3, 11:13, 11:6, 9:11, 11:13), no pritom je iznimno namučila singapursku stolnotenisačicu, sve do zadnjeg poena.

Malobabić je nakon prva dva izgubljena seta, uspjela je naći igru protiv predstavnice Singapura pa osvaja treći set rezultatom 13:11. Peti set također je njezin, bilo je 11:9, a onda u napetom šestom dolazi do 13:11. No do punog uspjeha ipak nije išlo, Zeng dobiva 11:5 u sedmom setu.

Prije odlaska u Pariz Ivanu Malobabić je u Gradskoj vijećnici primio gradonačelnik Neven Bosilj, zajedno s BMX-biciklistom Marinom Rantešom, koji je također izborio nastup na Olimpijskim igrama.

– Očekivanja u stolnom tenisu ovise dosta o ždrijebu, voljela bih u prvom kolu izbjeći neku od Azijatkinja dok se malo ne priviknem na uvjete i na stol, a onda slijedi borba do kraja. Olimpijske igre su ostvarenje sna svakog sportaša jer se tamo natječu najbolji od najboljih. Jako sam sretna što mogu predstavljati Hrvatsku i vjerujte mi da ću dati sve od sebe – rekla je Ivana Malobabić uoči odlaska u Pariz.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije