triatlon klub sjever

Aquacity Challenge 2024: Triatlon festival za kraj ljetne sezone

Okupit će najbolje hrvatske triatlonce na varaždinskom jezeru.

U subotu i nedjelju, 31. kolovoza i 1. rujna, na Aquacityju će se održati triatlon festival Aquacity Challenge 2024.

Okupit će najbolje hrvatske triatlonce na varaždinskom jezeru. Sve skupa organizira Triatlon klub Sjever, a utrka se boduje kao Prvenstvo Hrvatske u pojedinačnom i štafetnom triatlonu.

Prvi dan će biti rezerviran za pojedinačno prvenstvo Hrvatske u sprint triatlonu za juniore i seniore, prvenstvo Hrvatske u supersprint triatlonu za kadete te Prvenstvo Hrvatske u akvatlonu za djecu 7-11 godina. Drugog dana će se klubovi natjecati za prvaka države u štafetnom triatlonu -> 4×1 (skraćni supersprint triatlon – 2 žene i 2 muškaraca).

U sklopu triatlon festivala, 1. rujna održat će se i sportski događaj akvabicikla (300m plivanja + 12km biciklom) humanitarnog karaktera pod nazivom “Zasjaj kao sunce”. Prijaviti se mogu svi, od početnika do naprednijih rekreativaca i ozbiljnih sportaša / s ili bez licence, a sve s ciljem uplate donacije udruzi Sunce Varaždin – Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjima, koje će njihovi korisnici iskoristiti za organizaciju i financiranje svojih vlastitih sportskih aktivnosti i sadržaja. Prijave i plaćene startnine do 20.8. osiguravaju startni paket.

Za sve ostale informacije pratite stranice Triatlon kluba Sjever.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije