nogometni vikend

Na Špancir kupu nastupa više od 500 malih nogometaša

Tijekom dva dana natjecanja u četiri kategorije dječaka i djevojčica nastupit će 41 ekipa s više od 500 natjecatelja.

Treće izdanje Špancir kupa Dechatlon, nogometnog turnira za najmlađe igrače, okupit će tijekom vikenda na Stadionu Sloboda u Varaždinu više od 500 igrača iz cijele Hrvatske i susjedne Slovenije.

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj pozdravio je u subotu prijepodne sudionike turnira i njihove roditelje i pratitelje te organizatore turnira iz NK Sloboda iz Varaždina te im je poručio sljedeće.

– Nadam se da ćete uživati u našem Varaždinu koji je sada pun ljudi. Deset dana trajat će Špancirfest, pa je Varaždin ponovo glavni grad Hrvatske. Varaždin je jedini UNESCO-ov grad glazbe u Hrvatskoj pa se ona parola „Sport i glazba“ najbolje vide ovdje na ovom Špancir Kupu. Želim vam da nakon natjecanja nađete vremena i prošećete gradom, djeca i roditelji – poručio je gradonačelnik Bosilj proglašavajući turnir otvorenim.

Tijekom dva dana natjecanja u četiri kategorije dječaka i djevojčica rođenih 2014 – 2017 nastupit će 41 ekipa s više od 500 natjecatelja. Završni rezultati bit će poznati nakon natjecanja po kategorijama, a ukupni rezultati u nedjelju u 20 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije