nogomet

Šafarić najavio gostovanje u Šibeniku: ‘Gledamo isključivo sebe i nadamo se dobrom rezultatu’

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 20 sati.

Nakon reprezentativne stanke, NK Varaždin nastavlja u SuperSport HNL-u. Pred njima je sad gostovanje kod NK Šibenika koji je trenutno na visokom četvrtom mjestu lige, jednom ispred Varaždina.

– Želimo nastaviti gdje smo stali. Trener Mario Carević dobro radi i napravili su dobru selekciju. Nemaju slučajno devet bodova. No, mi gledamo isključivo sebe i nadamo se dobrom rezultatu – rekao je trener i sportski direktor Varaždina Nikola Šafarić.

U srijedu je Varaždin pobijedio Gaj u Maču u šesnaestini Hrvatskog nogometnog kupa, a neki igrači igrali su i reprezentativne utakmice.

– Svi su se vratili. Lamine Ba je najumorniji jer je odigrao dvije cijele utakmice. Ozljeda Mamića je problem, ali imamo širinu i s najspremnijim snagama idemo u Šibenik – dodao je Šafarić.

Aleksa Latković i Ante Čorić nova su pojačanja varaždinskog prvoligaša.

– Atmosfera u ekipi je vrhunska. Već sam to ranije isticao da nikad u ni jednom klubu nije bila tako dobra atmosfera među igračima. Svi se poznajemo i tako da ni Latković ni Čoriću neće biti problem s prilagodbom – istaknuo je Michele Šego.

– Ne bih sebe stavljao u prvi plan. Konačno sam zdrav i da samo tako nastavim. I bit će sve dobro – zaključio je.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 20 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije