7. kolo HNL-a

Varaždin pobijedio Istru i privremeno skočio na četvrto mjesto HNL-a

Varaždin trenutno ima nevjerojatnu statistiku – gol(ove) ove sezone postigao im je samo Hajduk

Varaždin i Istra danas su na stadionu u Zagrebačkoj ulici odmjerili snage u sklopu 7. kola HNL-a. Domaćini su bili bolji s 1:0, a gol je u 78. minuti zabio Leon Belcar.

Bila je to dobra akcija Varaždinaca koju je počeo, a tko drugi nego Michele Šego. Ubacio je s lijeve strane, Nekić je pucao glavom i pogodio prečku, dok je na odbijenu loptu natrčao Belcar i zabio pogodak.

U početku utakmice Istra je bila nešto konkretnija, već su u drugoj minuti zaprijetili preko Lisice, ali obranom se iskazao Zelenika. Pred kraj prvog dijela Varaždin ima priliku za povesti preko Šege koji je pucao jako, ali u Majkića.

Golman Varaždina još jednom pokazuje kako i zašto su gotovo neprelazni Varaždinci ove sezone – sjajno brani udarac Vuka na gol liniji. Varaždin trenutno ima nevjerojatnu statistiku – gol(ove) ove sezone postigao im je samo Hajduk i to u drugom poluvremenu utakmice trećeg kola. U svim ostalim susretima Zelenika ima clean sheet.

Ovom pobjedom Varaždin je skočio na četvrto mjesto, odmah iza Dinama, Rijeke i Hajduka, ali trenutno ima i utakmicu više od ostalih, točnije prvog pratitelja Šibenika.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije