NK Varteks

Juniori Varteksa uvjerljivo osvojili Županijski kup

Ovom pobjedom juniori Varteksa plasirali su se dalje u pretkolo nacionalnog kupa, a prvi protivnik će im biti netko iz klubova u regiji.

Omladinska škola NK Varteksa i dalje nastavlja s kvalitetnim radom, a sada su stigli do novog trofeja. Radi se o Županijskom kupu, u kojem su juniori s visokih 7:0 svladali Slobodu.

Bila je to utakmica u kojoj se Sloboda držala samo do 20. minute, da bi Varteks već do poluvremana imao 3:0, a golove su postigli Lukačić, Plavec i Plasajec. Vrijedi istaknuti da je Sloboda od 39. minute igrala s igračem manje, radi crvenog kartona, što su Bumbari iskoristili u nastavku te na kraju slavili s čak 7:0.

Strijelci golova u drugom poluvremenu bili su Sviben (2 gola) te po jedan Brezovec i Popović. Juniore inače od ove sezone vodi Romano Nježić, koji je lani vodio kadete.

Ovom pobjedom juniori Varteksa plasirali su se dalje u pretkolo nacionalnog kupa, a prvi protivnik će im biti netko iz klubova u regiji.

U finale kupa plasirali su se i kadeti, također pobjedom protiv Slobode, a u finalu će sutra (četvrtak) igrat u Novom Marofu.

Varteks – Sloboda 7:0 (3:0)

Strijelci: 1:0 Lukačić (21), 2:0 Plavec (30), 3:0 Plasajec (36), 4:0 Sviben (65), 5:0 Brezovec (77), 6:0 Sviben (88), 7:0 Popović (90).

Varteks – Vaupotić, Lukačić, Hrženjak, Kolman, Vugrinec, Hrastić, Plasajec, Plavec, Možanić, Grđan, Hopek (još su igrali: Božak, Huzjak, Brezovec, Tomičić, Komora, Sviben, Popović). Trener: Romano Nježić.

Sloboda – Pupek, Gregurić, Rodeš, Balažić, Tot, Gajić, Nađ, Blagus, Benković, Golubić, Bađun (još su igrali: Božić, Dulikravić, Stočko, Šavor, Herceg, Banek, Danilović). Trener: Matija Mešnjak.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije