Remi na Rujevici

Šafarić nakon boda u Rijeci: ‘Moji dečki su odradili odličnu utakmicu’

'Stvarno smo jako dobro stajali na terenu, Zelenika nije imao nekog posla', kazao je trener Varaždinaca.

Rijeka i Varaždin u subotu su odigrali prvenstvenu utakmicu na Rujevici – završni rezultat bio je 1:1. Prvo je Rijeka povela preko Galešića, da bi se Varaždin ubrzo vratio golom Šege iz penala. U drugom dijelu nije bilo pogodaka.

Trener Nikola Šafarić imao je razloga za zadovoljstvo nakon susreta. Momčad Varaždina u niti jednom trenutku nije loše stajala na terenu, iako su igrali bez tri bitna igrača (Belcar, Duvnjak, Borišić).

– U prvom poluvremenu smo bili jako dobri, imali smo nekoliko izglednih situacija, dobrih otvaranja igre… Malo nam je nedostajalo mirnoće u tom završnom dodavanju, ali generalno gledajući, limitirali smo Rijeku, preuzeli smo posjed, a to smo i planirali, sve u želji da ih odmaknemo od našeg gola. Stvarno smo jako dobro stajali na terenu, Zelenika nije imao nekog posla. U nastavku su nas malo pritisnuli, što je bilo i za očekivati, ali nekako imam dojam da nisu kreirali neke stopostotne prilike. Pritisak je normalan, a kad je Smolčić ušao, znalo smo da svaki aut ide u naših pet metara. Moji dečki su odradili odličnu utakmicu. Zaslužen bod – kazao je Šafarić.

Sljedeće nedjelje Varaždin na domaćem terenu dočekuje vodeći Hajduk.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije