Vijesti / Sport

NAJBOLJI Mlade varaždinske rukometne snage zlatne na natjecanju u Rovinju!

NAJBOLJI Mlade varaždinske rukometne snage zlatne na natjecanju u Rovinju!

Proteklog vikenda su mladi rukometaši Rukometne Akademije GRK 'Varaždin 1930' sudjelovali na jakom međunarodnom rukometnom turniru u Rovinju pod nazivom 'Croatia Trophy', koji je okupio više od 3000 djece u dobi od 9 do 17 godina iz Austrije, Mađarske, Italije, Češke, Slovačke, Njemačke, Slovenije, Danske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Španjolske i Hrvatske.

Varaždinski rukometaši su se predstavili u čak 4 generacije 2000/01, 2002/03, 2004/05 i 2006/07, sa 68 mladih rukometaša, a koje su pratili treneri Siniša Radujković, Zvonko Njegovec, Srečko Horenec i Emerson Žnidarić

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz Rukometnu akademiju Eles iz Mađarske, činili su najbrojniju delegaciju na turniru. 

Odličan rad s djecom u Rukometnoj akademiji GRK 'Varaždin 1930' se i ovaj put pokazao, jer su ostvareni odlični rezultati, da bi generacija 2000/01. u završnoj utakmici osvojila zlatnu medalju pobijedivši upravo Rukometnu Akademiju Eles iz Mađarske rezultatom 20:11, u utakmici u kojoj su mladi Varaždinci pokazali svoju dominaciju na turniru, koji su osvojili bez poraza.

Uz skupljanje velikog natjecateljskog iskustva u odmjeravanju snaga s vršnjacima iz drugih zemalja, djeca su i sklapala nova prijateljstva, te će im ovaj turnir ostati dugo u sjećanju.

Uz sam rukometni turnir, koji se održavao pod geslom 'Snaga djece u pokretu', održan je i Medicinski simpozij na temu' Integriranje djece s posebnim potrebama i rijetkim bolestima u sport te uloga odgojitelja, trenera i stručnih suradnika', a njegov cilj je bio, približavanje sporta djeci sa posebnim potrebama te implementacija u profesionalne sportske udruge.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci