KVIZ Sportska 5ica specijal na temu ‘NK Varteks’ za sve ‘znalce’ u Gossip baru

Svi navijači i poznavatelji Varteksa ovog četvrtka mogu doći na svoje, jer će se u Gossip baru održati prvi sportski kviz na temu NK Varteksa.

Počev od onih koji znaju sastav iz finala kupa Jugoslavije protiv Vardara, preko onih koji se sjećaju utakmice Varteksa i reprezentacije bivše države pred odlazak na Svjetsko u Italiju, do onih koji se sjećaju velikih pobjeda nad Dinamom ili Hajdukom te velikih europskih utakmica protiv Heerenveena, Aston Ville, Brondbya.

Sportska 5ica – Kviz @Gossip u svom 12. izdanju po prvi puta ulazi u ‘specijal’ vode.

– Odlučili smo se za četiri ‘specijala’ ove godine, a NK Varteks je logična tema za početak, jer sam od malih nogu bio inficiran tim klubom. Moram priznati da guštam u sastavljanju pitanja, brojne legende su mi prošle kroz glavu, pale na pamet i izuzetna mi je čast sastavljati ovaj kviz. Jedva čekam, bit će super, ali me već sad pere ‘trema’ jer se radi o posebnoj temi za mene, a i za brojne navijače – kazao nam je Filip Bišćević, autor i voditelj kviza Sportska 5ica.

Kviz će biti podijeljen u pet kategorija, a obuhvaćat će cijelu klupsku povijest, iako će najveći dio otpadati na doma ‘romantike’ iz 90-ih iu 00-ih.

Mjesto radnjeGossip Bar. Prijave u inbox kafića ili osobno u inbox Filip Bišćević. A možete se jednostavno i pojaviti na licu mjesta i prijavitie se šanku. Maksimalno 5 igrača po ekipi. Vrijedne nagrade osigurao je i NK Varteks, Varaždin, koji je pomogao u organizaciji ovog kviza.

A u ‘moru’ znalaca tko je najveći znalac, saznat će se u četvrtak navečer u Gossip baru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije