Vijesti / Sport

Najbržima dijelimo 30 ulaznica za Balkansko prvenstvo u savateu u Areni Varaždin

Najbržima dijelimo 30 ulaznica za Balkansko prvenstvo u savateu u Areni Varaždin

Fight Club Kovačić i Balkanski savate komitet 9. i 10. svibnja organizatori su Balkanskog prvenstva. U dva dana natjecanja u Areni Varaždin nastupit će više od 150 boraca iz desetak država s područja Balkana

U subotu 9. svibnja cijeli dan održavat će se natjecanje u disciplini assaut, dok je u nedjelju na rasporedu combat te večernja gala koja počinje u 19,00 sati. Na večernjoj gali nastupit će borci iz 9 najboljih finala te po prvi puta u Hrvatskoj borba po profesionalnim savate pravilima za pojas prvaka Balkana. 

Za pojas će se boriti Luka Lešković iz Hrvatske i Alexandru Nitaiz Rumunjske. Luka je višestruki prvak Hrvatske, brončani s europskog i svjetskog prvenstva, dok je Alexandru također višestruki prvak Rumunjske te svjetski prvak u kickboxingu. 

Za reprezentaciju Hrvatske nastupit će 10 varaždinskih boraca koji su tradicionalno okosnica državne reprezentacije.

Borbe počinju u subotu u 10,00 sati i traju cijeli dan, u nedjelju također početak je u 10,00 sati  a večernja gala počinje u 19,00 sati. Cijena ulaznice za oba dana je 40 kn.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Medijski pokrovitelji događaja su i portali Varazdinski.hr i eMedjimurje.hr.


DIJELIMO ULAZNICE: Imamo za vas 2x15 ulaznica za Balkansko prvenstvo koje se ovog vikenda održava u Areni Varaždin!

Prvih 15 koji se ispod ovog članka javi komentarom dobiva po 2 ulaznice za oba dana trajanja natjecanja. Molimo Vas da ukoliko nemate pravo ime putem Vašeg Facebook profila, da u komentaru ostavite na koga želite da ulaznice glase imenom i prezimenom. Svoje dvije ulaznice možete podići na blagajni Arene Varaždin u subotu i nedjelju prije početka događaja uz predočenje osobne iskaznice. Komentirati je moguće do 8.5.2015. do 17 sati. Sretno našim borcima!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci