VARTEKSOVA BORBA Šoštarić: ‘Moramo uzeti tri boda, ali treba nam i sreće’

Pred Bumbarima je ove nedjelje posljednji susret sezone u 3. HNL Istok, kada putuju u Ždralove gdje će odmjeriti snage s momčadi Mladosti. Hoće li Varteks uhvatiti ostanak u ligi i kako se momčad priprema za posljednju utakmicu, obrazložio je Tihomir Šoštarić.

Utakmica sa Slavijom dala je ekipi pozitivan naboj pred posljednju utakmicu sezone.

– Atmosfera je odlična, visoka pobjeda u prošlom kolu dala nam je vjetar u leđa. Svi smo puni optimizma i energije te spremno idemo na pobjedu. Svaka utakmica je teška i za svaku se treba pripremiti jednako dobro – otkrio nam je Šoštarić.

Tihomir je na utakmici sa Slavijom upisao hat-trick, a već nekoliko puta ove polusezone i bio čovjek odluke za Varteks, stoga se i u ovoj utakmici od njega puno očekuje.

– Uvijek dajem sve od sebe i mislim da su to svi prepoznali. Nadam se dobroj igri sa svoje strane, samim time bit ću zasigurno od pomoći cijeloj ekipi – skroman je Tihomir.

Da bi Varteks osigurao ostanak u ligi, potrebna mu je pobjeda u zadnjem kolu, ali trebaju se poklopiti stvari i na ostalim terenima diljem Lijepe naše, no uz glasnu podršku vjernih navijača, Bumbari su već nekoliko puta dokazali da itekako mogu parirati jačim momčadima, iako će igrati bez stožernog igrača u obrani, Ivana Novoseleca, koji je zaradio crveni karton u utakmici sa Slavijom.

– Računam na glasnu podršku naših White Stonesa i nadam se najboljem. Na nama je samo da uzmemo tri boda, a za ostalo će nam se možda i osmjehnuti sreća – zaključio je Tihomir Šoštarić pred sutrašnji susret koji se igra u Ždralovima s početkom u 17:30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije