Vijesti / Sport

IZJAVE Sačer: Zahvaljujem se publici, iduće godine moramo direktno u 1. HNL

IZJAVE Sačer: Zahvaljujem se publici, iduće godine moramo direktno u 1. HNL

Nogometaši Varaždina uspjeli su pobijediti bitku, no izgubili su rat. Pobjeda od 1:0 nije bila dovoljna kako bi pred oko 8000 ljudi vratili prvoligaški nogomet u Varaždin. Izabranici Marija Kovačevića lavovski su se borili od prve do posljednje minute, no ponovno je nedostajao onaj mali komadić sportske sreće.

> Kovačević: Najviše mi je žao igrača i navijača, Varaždin zaslužuje Prvu ligu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

> MILIMETAR Varaždin pred 8000 gledatelja u sjajnoj utakmici nije uspio do 1. HNL!

Mnogi nisu mogli suspregnuti suze, a rijetki su se odlučili oglasiti odmah nakon bolnog poraza. Leonard Vuk rekao je kako ostaje veliki žal za propuštenom prilikom, ali i kako je ovo samo 'odgoda' ulaska u prvu ligu.

- Bili smo bolji cijelu utakmicu, lopta nije htjela u gol. Zabili smo, navijači su bili odlični, ali do kraja nismo uspjeli. Gol je visio u zraku, ali falcalo je malo sportske sreće. Nije ništa gotovo, dali smo sve od sebe, nije išlo, ali dogodine napadamo prvu ligu - rekao je shrvani Vuk.

> FOTO Prepune tribine na utakmici Varaždina i Istre, pogledajte galeriju!

Veliki radnik na terenu, kako danas, tako i kroz cijelu sezonu, Mario Sačer, također je istaknuo kako je bilo dovoljno samo malo da se prelomi utakmica, ali sreća je i ovaj put okrenula leđa nogometašima Varaždina.

- Zahvaljujem ovoj predivnoj publici, oduševljeni smo njihovom podrškom, zaista hvala im od srca. Što se tiče nogometne sreće, u Istri glupi golovi, ne zabijamo, tu napadamo 90 minuta i lopta ne želi u gol. Moramo staviti 'glave skupa' skupiti se za sljedeću sezonu i ući direktno tamo gdje nam je mjesto, u prvu ligu - bio je jasan napadač Varaždina.

Razloga za slavlje imao je danas odlični vratar Ćorić koji je svojim bravurama ostavio Istru u prvoj ligi.

- Došli smo tu ponoviti rezultat iz Pule, ali utakmica nije otišla u tom smjeru. Varaždin je danas bio odličan, ali mi smo dali sve od sebe i cijela je momčad zaslužna za naš ostanak - skromno je zaključio mladi vratar.

'Veliki vođa' momčadi Istre, Aljoša Vojnović, pokazao je kapetansku strast i uspješno obradovao Demone te im osigurao još jednu sezonu u elitnom rangu hrvatskog nogometa.

- Ne bi rekao da smo nezasluženo ostali u 1. HNL s obzirom što smo ove godine prošli. Ne mogu ne spomenuti atmosferu u Varaždinu, kao i igru njihova kluba,. Varaždin zaslužuje biti u prvoj ligi, a usuđujem se reći kako nas je i sreća malo nagradila za sve što smo prošli - zaključio je kapetan Istre, Aljoša Vojnović.

Varaždin će ipak morati pokušati izboriti 1. HNL kroz novu sezonu u 2. HNL, ali današnjom igrom pokazali kako svakako zaslužuju biti dio prvoligaškog društva.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci