Vijesti / Sport

TRANSFERI

Vladan Adžić (32) pojačao obranu NK Varaždina: 'Iskustvom želim pomoći momčadi'

Vladan Adžić (32) pojačao obranu NK Varaždina: 'Iskustvom želim pomoći momčadi'
NK Varaždin

Obrambeni igrač visok 192 centimetra, a težak 85 kilograma, nogometnu je karijeru počeo kao osmogodišnjak u rodnom Cetinju u FK Lovčen.

Jednogodišnji ugovor s varaždinskim nogometnim prvoligašem danas je potpisao Vladan Adžić, koji je rođen u Cetinju 5. srpnja 1987. godine.

Obrambeni igrač visok 192 centimetra, a težak 85 kilograma, nogometnu je karijeru počeo kao osmogodišnjak u rodnom Cetinju u FK Lovčen, a nakon toga otišao je u Rudar iz Pljevlja, gdje se zadržao četiri sezone. Dvije je godine nosio dres OFK Beograda, nakon čega je karijeru nastavio u Južnoj Koreji, gdje je četiri i pol sezone proveo u Suwonu. Nakon toga jednu je sezonu igrao u Budućnosti iz Podgorice, a onda je ponovno otišao u Južnu Koreju, u momčad Pohang Steelersa.

- Hrvatska nogometna liga mi je zanimljiva i atraktivna, a slobodno mogu reći da je možda i najjača liga na prostoru bivše države, tako da mi je igranje u najelitnijem rangu hrvatskog klupskog nogometa sigurno izazov. Varaždin je prošle sezone dominantno ušao u Prvu ligu, a došao sam da svojim iskustvom pomognem momčadi, da igramo što bolje u Prvoj ligi i da ove sezone prvo izborimo ostanak, a sljedeće sezone napravimo i nešto više, ako nam se ukaže prilika - rekao je Adžić, koji se, osim igre u obrani, dobro snalazi i pred suparničkim golom, kada su u pitanju prekidi.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!