Vijesti / Sport

Četvrta nogometna liga

NL Čakovec-Varaždin: Izjednačen derbi Jalžabeta i Dubravke, gostujući igrač nogom oštetio vrata sudačkih prostorija

NL Čakovec-Varaždin: Izjednačen derbi Jalžabeta i Dubravke, gostujući igrač nogom oštetio vrata sudačkih prostorija
4. NL Čakovec-Varaždin

U izvješću delegata nakon završene utakmice kod ulaska u hodniku gostujući igrač udario je snažno nogom u vrata prostorije za suce i oštetio lak na vratima i čepom/kramponom) napravio rupu u vratima manje veličine.

Derbi kola 4. NL Čakovec-Varaždin između Jalžabeta i Dubravke-Zagorac završio je miroljubivo 2:2.

Već u 6. minuti Ljubek dovodi domaćina u vodstvo da bi dvije minute kasnije Conjar poravnao rezultat na 1:1. U 71. minuti Hanc ponovno dovodi svoju ekipu u vodstvo da bi ponovno Conjar u 83. minuti poravnao rezultat na konačnih 2:2.

U izvješću delegata nakon završene utakmice kod ulaska u hodniku gostujući igrač (Conjar Ivan) udario je snažno nogom u vrata prostorije za suce i oštetio lak na vratima i (čepom/kramponom) napravio rupu u vratima manje veličine. 

Nedeljanec je poražen u Čakovcu protiv Sloge rezultatom od 3:2. Knežević u 30. te u 36. minuti dovodi domaćina u vodstvo od 2:0 da bi Nedeljanec preko Glavaša i Kovačića u 76. poravnao rezultat na 2:2. Ipak, prvo ime susreta Knežević trećim svojim pogotkom donosi prvu pobjedu Slogi.

U susjednom derbiju Mladost Komet je pobjedila Mladost iz Svete Marije rezultatom od 2:1. Za domaćina pogotke su postigli Ishida u 65. te N. Bukal u 67. minuti dok je za goste strijelac bio Vlah u 77. minuti. Dinamo iz Palovca je slavio u Nedelišću pobijedivši minimalnim rezultatom pogotkom Štroka u 76. minuti.

Ivančica je pobjedilča Omladinac u Novom selu Rok pogotkom Žuličeka u 13. minuti. Međimurec je potopio Zelengaj pobijedivši ga 8:0. Darijan Treska je postigao četiri pogotka, Malnar dva te po jedan Šabak i Robert Punčec.

Bednja je u utakmici punoj preokreta ostvarila pobjedu nad Dinamom iz Domašinca rezultatom od 6:3. Begović u 8. dovodi domaćina u vodstvo dok Režić iz kaznenog udarca u 14. minuti povećava rezultat na 2:0. Gosti od 44 do 54. minute pogocima dva Igreca te Krznara preokreću rezultat na 2:3. Domaćin u 60. poravnava preko Begovića, Kulji u dva navrata te Ivančić donose svojoj ekipi zasluženu pobjedu.

Rezultati 3. kola: Mladost Komet-Mladost/SM 2:1, Nedelišće-Dinamo/P 0:1, Međimurec-Zelengaj 8:0, Bednja-Dinamo/D 6:3, Sloga-Nedeljanec 3:2, Jalžabet-Dubravka Zagocac 2:2, Omladinac-Ivančica 0:1. Poredak; Međimurec 9, Bednja, Ivančica Dinamo/P 7, Jalžabet 5, Mladost/SM, Nedelišće, Dubravka-Zagorac, Mladost Komet 4, Sloga 3 Zelengaj 2, Nedeljanec, 1, Dinamo/D, Omladinac 0 bodova.

Parovi 4. kola; Dinamo/P-Međimurec, Mladost Komet-Nedelišće, Mladost SM-Ivančica, Dinamo/D-Sloga, Dubravka-Zagorac-Omladinac, Zelengaj-Bednja, Nedeljanec-Jalžabet.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6015

Reci što misliš!