Vijesti / Sport

rezultati

HRVANJE Odlični rezultati članova Hrvačkog kluba Ludbreg na međunarodnom turniru u Slatini

HRVANJE Odlični rezultati članova Hrvačkog kluba Ludbreg na međunarodnom turniru u Slatini
HK Ludbreg

Ekipu je vodio trener Ignac Horvat koji ističe zadovoljstvo prikazanim svih svojih hrvača na ovom natjecanju.

Protekle subote hrvači Hrvačkog kluba Ludbreg krenuli su u nastavak sezone. Već tradicionalno, prvi turnir u jesenskom dijelu sezone bio je Slatina Open, međunarodni turnir za mlađe dobne skupine. Ove godine skupilo se 150 mladih hrvačica i hrvača iz Mađarske, Srbije, BiH i Hrvatske.

U ženskoj konkurenciji imali su jednu predstavnicu, Sandru Besek, koja je odlično počela i sigurno, rezultatom 4:0, pobijedila vrlo dobru hrvačicu koprivničke Podravke. U odlučujućem meču, protiv domaće predstavnice, gdje bi pobjeda značila zlato, imala je dominaciju i u prvoj rundi vodila 2:0, no početkom druge runde jedna nesmotrenost dovodi je u tuš poziciju iz koje se nije uspjela izvući te na kraju zauzima treće mjesto.

Najmlađi, Ivan Bačani, ponovo je bio uvjerljiv i suvereno osvojio zlatnu medalju u finalu pobijedivši čak 7 kilograma težeg protivnika.

Noa Čanaki u prvom kolu dobro se borio i pokušavao izvesti naučene tehnike, no iskuniji protivnik znao je iskoristiti manje greške, tako da Noa nije uspio proći dalje. 

Rene Dulikravić s tri pobjede dolazi do finala gdje gubi od odličnog predstavnika iz Pule, u borbi gdje je vodio 6:0, no iz jedne situacije gdje je Rene bio dominantan i trebao završiti borbu tušem u svoju korist, griješi i protivnik ga iz kontra akcije tušira.

Odličan je bio i Florijan Varović, koji je također došao do finala, nanizavši 3 pobjede protiv vrlo zahtjevnih protivnika. U finalu je pak ponestalo snage iako je Florijan dao sve od sebe i borio se do maksimuma. Srebrna je medalja i za njega odlično ostvarenje.

Ekipu je vodio trener Ignac Horvat koji ističe zadovoljstvo prikazanim svih svojih hrvača na ovom natjecanju.

Velika čast iskazana je od HOO-a, koji je Ivu Gerić uvrstio na popis kandidata za najuspješniju sportašicu mlađe dobne kategorije.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6015

Reci što misliš!