Vijesti / Sport

PRIJATELJSKA UTAKMICA

NK Orač poražen 19-0 u prijateljskoj utakmici s prvoligašem iz Zaprešića

NK Orač poražen 19-0 u prijateljskoj utakmici s prvoligašem iz Zaprešića
Općina Petrijanec

NK Orač 'Petrijanec' najstariji je sportski kolektiv na području općine Petrijanec koji kontinuirano djeluje od svog osnutka 1. srpnja 1947.

Nogometni klub Orač jučer je gostovao u Zaprešiću kod prvoligaša Intera. Orač je prvi klub iz Varaždinske županije koji je gostovao na prijateljskoj utakmici u Zaprešiću. Bez obzira na konačan rezultat ovo je bila jedna od rijetkih prilika za mnoge igrače da osjete kako je to odmjeriti snage sa prvoligaškim klubom te će to ujedno biti i jedan pravi trening za nastavak sezone u koju su krenuli sa stopostotnim pobjedničkim učinkom u prve tri utakmice.

Ekipa NK Orač sastavljena je od domaćih igrača, iz juniorskog i kadetskog sastava. Dobra su klapa, vrlo mlada ekipa u kojoj najstariji igrač ima 31. godinu. Kraj utakmice dočekan posljednjim zviždukom suca i pljeskom nekolicine navijača Orača, velika prednost domaćina na kraju utakmice (0:19), međutim zbog poslovnih obaveza Orač je na gostovanje otputovao desetkovan.

- Spomenimo i odličan uspjeh Orača u kupu, gdje su se plasirali u četvrtfinale Županijskog nogometnog kupa te 2. listopada očekuju zanimljiv dvoboj protiv Slobode (Varaždin) za polufinale spomenutog kupa. Orač je trenutno vodeća momčad 2. ŽNL Varaždin sa osvojenih 9 bodova i gol razlikom 11:0. Uprava nogometnog kluba i igrači zahvaljuju se svim sponzorima koji ih godinama prate te se također zahvaljuju i Općini Petrijanec kao generalnom podupiratelju i sponzoru. Zahvaljujemo se i treneru Samiru Toplaku - poručili su iz kluba.

Početkom godine osvijetljeni dio igrališta Nk Orača energetski učinkovitom rasvjetom, a sve u cilju poboljšavanja uvjeta na terenu.

Naime, Općina Petrijanec postavila je nove lampe kako bi seniori ali i mladež Nogomentog centra Orač – Nova Ves imala adekvatne uvijete za treniranje, posebice u zimskom periodu. Radi se o 6 rasvjetnih tijela – reflektora SMD Samsung HIT 200 W.

U nogometnom centru Orač – Nova Ves natječe se 5 kategorija, a klub ukupno ima 134 registriranih igrača u svim kategorijama.

NK Orač 'Petrijanec' najstariji je sportski kolektiv na području općine Petrijanec koji kontinuirano djeluje od svog osnutka 1. srpnja 1947.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6015

Reci što misliš!