Vijesti / Sport

Na domaćem terenu

STOLNI TENIS Starr pobjedom nad Splićanima učvrstio vodeću poziciju

STOLNI TENIS Starr pobjedom nad Splićanima učvrstio vodeću poziciju
STK STARR

U prvom je susretu Ronald Redjep glatko s 3:0 svladao Edija Duplančića, da bi Soroosh Amirinia istim rezultatom pobijedio Rinu Vidana (11:3, 11:5, 11:1).

Pobjedom nad Splićanima u subotu poslijepodne stolnotenisači Starra su učvrstili vodeću poziciju na prvenstvenoj ljestvici.

U prvom je susretu Ronald Redjep glatko s 3:0 svladao Edija Duplančića (11:3, 11:6, 11:6), da bi Soroosh Amirinia istim rezultatom pobijedio Rinu Vidana (11:3, 11:5, 11:1).

U trećem susretu na domaćem je terenu zaigrao najmlađi Starrovac Leon Šantek (rodom iz obližnje Ljubešćice) ali su trema i iskustvo presudili pa je od starijeg i iskusnijega Vedrana Bakača poražen rezultatom od 0:3 (0:11, 7:11, 7:11). U četvrtom susretu Redjep s 3:1 pobjeđuje Rinu Vidana (11:1, 16:14, 11:5) za konačnu pobjedu Starra nad Splitom od 3:1.

- Nakon ovog susreta protiv nezgodne ekipe iz Splita u kojoj smo ostvarili još jednu pobjedu, zahvaljujem načelniku općine Zoranu Hegediću i mještanima Brezničkog Huma na podršci i pomoći pri organizaciji susreta. Ujedno sa zadovoljstvom mogu najaviti kako smo u dogovoru s načelnikom općine, a radi velikog interesa mladih, dogovorili skoro otvaranje Škole stolnog tenisa u okviru projekta Regionalnog stolnoteniskog centra koja bi trebala krenuti s početkom 2020. godine – rekao je prvi čovjek STK Starr Ronald Redjep.

Susret 5. kola HEP Superlige u stolnom tenisu igrao se u školskoj dvorani u Brezničkom Humu pred pedesetak posjetitelja, koji su domaćinstvo ovog susreta dobili uoči obilježavanja blagdana Svetog Martina biskupa - Dana općine Breznički Hum.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6015

Reci što misliš!