Vijesti / Sport

Međužupanijska liga

NL ČAKOVEC-VARAŽDIN Derbi kola u Dunjkovcu, Ivančica dolazi kod Međimurca, Bednja drži prvo mjesto

NL ČAKOVEC-VARAŽDIN Derbi kola u Dunjkovcu, Ivančica dolazi kod Međimurca, Bednja drži prvo mjesto
4. NL Čakovec-Varaždin

Domaćin ne blista baš jeseni iako je imao visoke ambicije prije početka prvenstva, dok je Ivančica najugodnije iznenađenje prvenstva te se očekuje kvalitetna utakmica.

U 12. kolu 4. NL Čakovec-Varaždin derbi kola igra se u nedjelju u Dunjkovcu gdje Međimurec ugošćuje Ivančicu iz Ivanca.

Domaćin ne blista baš jeseni iako je imao visoke ambicije prije početka prvenstva, dok je Ivančica najugodnije iznenađenje prvenstva te se očekuje kvalitetna utakmica koju sude Pavličević, Rohtek, Pintarić, a delegat je Horvat.

Mladost Komet, nakon što su prekinuli niz poraza pobjedom u Turčinu ove subote kod kuće, igraju s Nedeljancem i očekuju novi uspjeh. Nedeljanec je dobra ekipa koja isto tako može ostvariti dobar rezultat.

Suci na ovoj utakmici su Buden, Vitez, Hrastić-Delegat Perko. Nedelišće igra sa Dubravkom-Zagorac (Pavlić, Šambar, Šantalab, delegat-Hajdinjak) i lagani je favorit.

Zelengaj pod vodstvom novog trenera Lacka brzo napreduje, dok ih poslije osvojenog boda u Domašincu očekuje novi teški ispit u Svetoj Mariji kod Mladosti (Novosel, Aldić, Kantoci-Namjesnik).

Vodeća Bednja je apsolutni favorit protiv Omladinca (Turk, Novak, Filipić-Vujec) kao i Dinamo koji igra noćnu utakmicu od 15 sati protiv Dinama iz Domašinca (Juras, Šuplika, Mesarić-Petek). Kolo zatvaraju u nedjelju od 10 sati Sloga protiv Jalžabeta (Kobzinek, Panić, Cepanec-Modlic).

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!