Vijesti / Sport

Slijedi reprezentativna stanka

OSVRT NA DERBI BEZ GOLOVA Bonačić: 'Nemamo veliki roster i kad povučemo crtu, zadovoljni smo s 0:0'

OSVRT NA DERBI BEZ GOLOVA Bonačić: 'Nemamo veliki roster i kad povučemo crtu, zadovoljni smo s 0:0'
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

U dvoboju bez golova može se govoriti o nedostatku realizacije, a upravo je o tome trener Varaždina Luka Bonačić rekao par riječi.

NK Varaždin večeras je igrao derbi začelja protiv Slaven Belupa. Utakmica je završila 0:0 iako su obje momčadi imale nekoliko prilika za doći do pobjede.

U dvoboju bez golova može se govoriti o nedostatku realizacije, a upravo je o tome trener Varaždina Luka Bonačić rekao par riječi.

Vezana vijest:

NK Varaždin - Slaven Belupo Bez golova NA DOMAĆEM TERENU Varaždin samo do boda u derbiju začelja protiv Slaven Belupa

 - U realizaciji nismo pravi, tu 'šepamo'. Dobro je da stvorimo poneku šansu. Trebamo napraviti još veći pritisak na zadnju liniju, tražiti taj pas i trokut u sredini – kazao je Bonačić na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Zatim se osvrnuo na cijelih 90 minuta.

- Borba u blatu, napeto do kraja, do zadnje minute. Nije bilo dosadno na tribinama. Belupo je bio bolji prvih pola sata, stisnuli su nas, vjerojatno se nismo dobro zagrijali. Tada smo počeli dolaziti k sebi. Glavica je imao sjajnu šansu – istaknuo je i nadovezao se:

- Drugo poluvrijeme digli smo ritam. Igrači su se očito dobro 'propuhali'. Šteta za par šansi, ali šteta i za Inter, Lokomotivu u Zagrebu i dobro da nas sad nisu kaznili na kraju – rekao je Bonačić.

Iza Varaždinaca je napornih tri tjedna, a trener Varaždina imao je prije utakmice problema sa spremnošću igrača.

- Čestitao bih dečkima, nama je ovo peta utakmica u dvadeset dana. Bilo je 4-5 viroznih i svi su bili na tabletama i infuziji. Nemamo veliku klupu, nemamo taj roster i kad povučemo crtu, zadovoljni smo da je završilo 0:0 – napomenuo je Bonačić.

Slijedi reprezentativna stanka, a nakon nje varaždinski nogometaši u 16. kolu 1.HNL putuju na gostovanje u Goricu.

- Dali smo igračima tri dana pauze da se odmore. Šest igrača nam odlazi u reprezentacije, tako da opet problemi. Dva-tri dana pred Goricu će oni doć' i ne možemo protiv toga, ali to je naša slabost, da nemamo dovoljno dobar kadar igrača koji to može nadoknaditi – zaključio je Luka Bonačić.

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6015

Reci što misliš!