Vijesti / Sport

GOSPODARSTVO I SPORT

AC Baumgartner i ove godine sponzor Arena Suzuki Bumbar kupa

AC Baumgartner i ove godine sponzor Arena Suzuki Bumbar kupa
NK Varteks

Arena Suzuki Bumbar održate će se 22. i 23. veljače, a treću sezonu tvrtka Baumgartner sa svojim brendom Suzuki bit će generalni sponzor ovog velikog turnira.

I treću godinu zaredom tvrtka Baumgartner bit će generalni sponzor najvećeg turnira mlađih uzrasnih kategorija u regiji, Arena Suzuki Bumbar kupa.

Ugovor o sponzorstvu za ovogodišnje izdanje turnira potpisali su Želimir Kocijan, iz tvrtke Baumgartner i predsjednik NK Varteksa Siniša Fučkar.

Arena Bumbar Suzuki kup 2020 održat će se 22. i 23. veljače, a ugostit će gotovo 2000 nogometaša, prema najavama iz škole nogometa NK Varteksa. Više o turniru bit će objavljeno ovih dana na stranicama NK Varteksa i škole nogometa NK Varteksa.

Tvrtka AC Baumgartner i Suzuki tradicionalno podržavaju razvoj sporta u regiji sjever, a potvrđuje se to i ovim sponzorstvom. Ovo je odličan primjer suradnje uspješnog gospodarstvenog i sportskog projekta, a i nekoliko tisuća posjetitelja turnira imat će priliku upoznati i razgledati cijelu paletu Suzuki vozila iz ponude AC Baumgartner.

AC Baumgartner je inače jedan od najpoznatijih regionalnih auto kuća, osim Suzukija zastupnici su i za renomirani BMW, a imaju i usluge servisa.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video