Vijesti / Sport

BORBA ZA OSTANAK

POJAČANJE Trener još nepoznat, ali iz Splita stigao veznjak: Tonio Teklić do kraja sezone u dresu Varaždina

POJAČANJE Trener još nepoznat, ali iz Splita stigao veznjak: Tonio Teklić do kraja sezone u dresu Varaždina
Petar Glebov/PIXSELL

Nakon poraza od Istre (1:0) Varaždin je ostao bez trenera, ali je u tranzicijskom razdoblju dobio pojačanje iz Splita. Konkurenciju u veznom redu zaoštrit će mladi Tonio Teklić (20) koji će pokušati pomoći varaždinskom prvoligašu u borbi za ostanak u 1. HNL.

Dok je uprava u intenzivnoj potrazi za novim trenerom, još se malo pojačava kadar u varaždinskom prvoligašu. Na posudbu je iz Splita stigao ofenzivni veznjak Tonio Teklić (20) koji će u Varaždinu ostati do kraja sezone, dok je iz Hajduka put Istre otišao napadač Ivan Delić (21).

Tako su 'bili' poslali svoje mlade igrače na kaljenje u dva kluba koja se žestoko bore za ostanak. Robert Perić-Komšić (20) protiv Varaždina pokazao je da Istra ne bi smjela imati problema nakon odlaska Ćužea (20) jer on može potegnuti kad je potrebno, dok je u Varaždinu ta pozicija još uvijek problematična.

Teklić je u dresu Hajduka ove sezone odigrao 13 utakmica i zabio jedan gol uz asistenciju, a mladić bi mogao unijeti živost u igri prema naprijed što je i pokazao u dresu 'bilih'. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video