Vijesti / Sport

BORBA ZA OSTANAK

NOVI NAPADAČ Varaždinski prvoligaš rješava problem u napadu: Iz Kolumbije bi trebao stići mladi reprezentativac Obregon

NOVI NAPADAČ Varaždinski prvoligaš rješava problem u napadu: Iz Kolumbije bi trebao stići mladi reprezentativac Obregon
Capsulas.com

Nakon poraza od Istre (1:0) u varaždinskom bi se prvoligašu trebale dogoditi velike promjene. Klupu je napustio Luka Bonačić, sve se više spominje kako bi klupu trebao preuzeti Samir Toplak, a konkurenciju u napadu zaoštriti mladi kolumbijski reprezentativac Jorge Obregon (22).

Poraz od Istre (1:0) koja sad ima 15 bodova, sami na dnu s 12 bodova, u novi tjedan kreću bez trenera Luke Bonačića, barem nakon što kazaljka pokaže ponoć. No, varaždinski bi prvoligaš s 10. veljače trebao krenuti u svojevrsnu renesansu.

Novi trener trebao bi biti poznat te vjerojatno predstavljen javnosti u ponedjeljak, a ovih dana bi trebalo biti predstavljeno i pojačanje u napadu. Radi se o mladom kolumbijskom reprezentativcu Jorgeu Obregonu (22), prema Transfermarktu 182 cm visokog igrača koji može igrati na krilnim pozicijama i u napadu.

Nakon što klub nije uspio s Vitalijem Lisakovičem (22) dok Leon Benko (36) u poznim igračkim godinama daje koliko može, ali to nije dovoljno u elitnom rangu hrvatskog nogometa. Možda je baš mladi Kolumbijac promjena koja treba Varaždinu kako bi napokon krenuo nabolje u borbi za ostanak u elitnom rangu hrvatskog nogometa.

Obregon je karijeru započeo u kolumbijskom Santa Feu, a u Kolumbiji je još igrao za Llaneros, Independiente, Real Cartagenu, Jaguares te peruanski Municipal. U dresu mlade kolumbijske reprezentacije odigrao je osam utakmica i zabio jedan gol.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video