Vijesti / Sport

Prvenstvo Balkana

DOMINACIJA Atletičari Slobode na natjecanju u Istanbulu osvojili šest medalja

DOMINACIJA Atletičari Slobode na natjecanju u Istanbulu osvojili šest medalja
AK Sloboda

Najuspješnija atletičarka hrvatske reprezentacije je Klara Košćak koja je postala prvakinja Balkana u disciplini 60 m s preponama s rezultatom 8,59.

U subotu, 8. veljače, hrvatska reprezentacija uključujući četiri atletičara Slobode Varaždin, otputovala je na Prvenstvo Balkana za juniore u Istanbul.

Na putovanje s atletičarima išao je trener AK Slobode Patrik Košćak. Natjecanje se održalo u nedjelju 9. veljače, a Varaždinci su se doma vratili sa šest medalja.

Najuspješnija atletičarka hrvatske reprezentacije je Klara Košćak koja je postala prvakinja Balkana u disciplini 60 m s preponama s rezultatom 8,59. Viceprvakinja je postala Rahela Lešćak koja je utrku na 400 m otrčala za 55,98 što je njezin osobni rekord. Štafeta 4×400 m u sastavu Košćak, Višković, Lešćak, Drljačić je bila najbrža štafeta na natjecanju s otrčanim rezultatom 3:51,27. Valentino Bečeheli je otrčao na 400 m osobni rekord od 49,20 što je bilo dovoljno za srebrnu medalju. U skoku u vis nastupio je Martin Mlinarič koji je s preskočenih 195 cm plasirao na 8. mjesto.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video