Vijesti / Sport

turnir u vidovcu

PAN GIVOVA KUP Lepoglava najbolja kod seniora, Auto Florijanić pobjednik u veteranskoj kategoriji

PAN GIVOVA KUP Lepoglava najbolja kod seniora, Auto Florijanić pobjednik u veteranskoj kategoriji
Pan Givova Vidovec

U nedjelju, 16. veljače, odigrane su utakmice za treće mjesto i finala.

Finalnim danom završilo je 15. dvoransko prvenstvo u malom nogometu za registrirane klubove u Vidovcu. U nedjelju, 16. veljače, odigrane su utakmice za treće mjesto i finala. 

Naslov kod seniora osvojila je Lepoglava. Lepoglavčani su u prvom dijelu vodili 2:0. Oba gola postigao je Stiven Oćuršćak u 2. i 8. minuti. Plitvica iz Gojanca okrenula je susret u drugom dijelu. Na 2:1 smanjio je Nikola Melnjak u 22. minuti, a isti igrač u 29. minuti zabio je za 2:2. Nakon kaznenih udaraca spretniji i sretniji su bili Lepoglavčani osvojivši turnir s ukupnih 5:4.

U susretu za treće mjesto druga ekipa Nedeljanca pobijedila je Mladost iz Margečana s 3:2. 

Najboljim igračem proglašen je Benjamin Šantalab iz Lepoglave, najbolji vratar je također iz Lepoglave Slaven Vuglač, dok je najbolji strijelac Krunoslav Hruškar iz margečanske Mladosti s osam golova. 

Pobjednika smo nakon penala doznali i kod veterana. Regularni dio susreta između ekipa Auto Florijanić i Niko Trade završio je 0:0. Nakon penala slavila su Florijanići s 3:2. U susretu za treće mjesto ekipa CB Bilikum svladala je Baku s 5:2. 

Najboljim igračem turnira proglašen je Dalibor Kapitan iz ekipe Niko Trade, najbolji golman je Sandro Špiranec iz ekipe Auto Florijanić, dok je najbolji strijelac Petar Kocijan iz Nedeljanca. 

Kod juniora naslov je osvojio Varteks 2 svladavši u finalu nogometaše iz Nogometnog centra Trnovec s 5:3, a treći su završili nogometi NC Varaždinske Toplice koji su u utakmici za treće mjesto bili bolji od nogometaša NC Lepoglava s 3:1. 

Nagrada za najboljeg igrača pripala je Nenadu Šemigi iz Varteksa 2, najbolji vratar je također iz Varteksa 2 - Franjo Goricaj, dok je najbolji strijelac David Rog iz Nogometnog centra Trnovec. 

REZULTATI

JUNIORI

Finale 

NC Trnovec - Varteks 2 3:5

Utakmica za treće mjesto

NC Lepoglava - NC Varaždinske Toplice 1:3

VETERANI 

Finale 

Niko Trade - Auto Florijanić 2:3 6m (0:0)

Utakmica za treće mjesto 

Baka - CB Bilikum 2:5

SENIORI

Finale 

Lepoglava - Plitvica 5:4 6m (2:2)

Utakmica za treće mjesto 

Nedeljanec 2 - Mladost (M) 3:2 

fe5604648fb4b23ad175cfdaa9f647fb.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video