Vijesti / Sport

DOĐITE

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za seniore i seniorke od 28. veljače do 1. ožujka u Areni Varaždin

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za seniore i seniorke od 28. veljače do 1. ožujka u Areni Varaždin
Marko Jurinec/Pixsell

Titulu prvaka ove godine u Varaždinu brane Varaždinka Petra Petek i Andrej Gaćina.

U Varaždinu će od petka 28. veljače do nedjelje 1. ožujka biti održano pojedinačno prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za seniore i seniorke. Susreti će biti upriličeni u varaždinskoj Areni, a nastupit će 150-tero ponajboljih hrvatskih stolnotenisača i stolnotenisačica i trenera, među kojima i kompletna hrvatska muška stolnoteniska reprezentacija, koja je izborila nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020.

Pojedinačna natjecanja po skupinama igrat će se sa po četiri igrača ili igračice, a po dva najbolje plasirana igrača nastavljaju natjecanje tzv. knock-out sustavom, što od početka vrijedi i za igre parova. Svi pojedinačni susreti igrati će se na četiri, a parovi na tri dobivena seta. Valja istaknuti kako titulu prvaka ove godine u Varaždinu brane Varaždinka Petra Petek i Andrej Gaćina.

PH u stolnom tenisu kao proba za EP U-21

Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu u Varaždinu dolazećeg vikenda održava se tjedan dana uoči Europskog prvenstva U-21 u stolnom tenisu, kada će od 4. do 8. ožujka 2020. u varaždinskoj Areni nastupiti 300-tinjak ponajboljih europskih igračica i igrača iz 28 europskih zemalja. Oba ova sportska natjecanja organizira Stolnoteniski klub Starr uz podršku grada Varaždina, te Europskog i Hrvatskog Stolnoteniskog Saveza.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video