Vijesti / Sport

sport

PRVENSTVO HRVATSKE Stolnoteniska elita ovih dana igra u Varaždinu

PRVENSTVO HRVATSKE Stolnoteniska elita ovih dana igra u Varaždinu
Brzi mediji

Tijekom sutrašnjeg posljednjeg dana Prvenstva Hrvatske na rasporedu će biti polufinala i finala muških i ženskih parova...

Grad Varaždin je ovih dana domaćin stolnoteniske elite Hrvatske i Europe. U subotu prijepodne je zamjenica varaždinskog gradonačelnika Sandra Malenica pozdravila stotinjak najboljih hrvatskih stolnotenisačica i stolnotenisača, koji od 28. veljače do 1. ožujka u Varaždinu igraju pojedinačne i mečeve u parovima, a titule lanjskih prvaka brane naša Varaždinka Petra Petek i Andrej Gaćina.

Nakon jučerašnjih kvalifikacija po grupama pojedinačno te subotnjih susreta mješovitih, muških i ženskih parova, tijekom sutrašnjeg posljednjeg dana Prvenstva Hrvatske na rasporedu će biti polufinala i finala muških i ženskih parova, finalni susreti mješovitih parova te četvrtfinala, polufinala i finalni muški i ženski pojedinačni susreti.

Dakle, najatraktivniji mečevi u igrama parova i pojedinačno u nedjelju 1. ožujka odlučivat će pobjednike u 5 različitih disciplina, koji će oko 18 sati primiti medalje i pehare čime će završiti Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za seniore i seniorke 2020.

EP U-21 u stolnom tenisu od 4. do 8. ožujka

Unatoč novonastaloj situaciji vezanoj uz pojavu koronavirusa, zbog čega su odgođena mnoga sportska i javna događanja, odlukom hrvatske Vlade, resornog ministarstva i kriznog stožera, predstojeće Europsko Prvenstvo U-21 u stolnom tenisu će biti održano u Varaždinu.

Otvorenje EP je predviđeno u dvorani Arena u srijedu 4. ožujka, u 19 sati, nastupit će 250 najboljih stolnotenisačica i stolnotenisača iz 27 europskih zemalja, uz otkazano sudjelovanje reprezentacije Italije. PH i EP U-21 u stolnom tenisu održavaju se u organizaciji STK StaRR i uz potporu grada Varaždina, Međimurske i Varaždinske županije, općine i Life Class Termi Sveti Martin, općine Breznički Hum, te pod pokroviteljstvom HSTS i ETTF. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video