Vijesti / Sport

UTAKMICA U SRIJEDU

STIŽE GORICA Senić uvjeren u pobjedu: 'Podržao sam Teklića i Drožđeka, rekao sam im da golovi i bodovi dolaze u srijedu'

STIŽE GORICA Senić uvjeren u pobjedu: 'Podržao sam Teklića i Drožđeka, rekao sam im da golovi i bodovi dolaze u srijedu'
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Matej Senić (25) opet je stožerni stoper uz Marka Stolnika (24).

Protiv Intera je Varaždin osvojio vrijedna tri boda (1:2), na domaćem su terenu izgubili od Lokomotive (0:2), a u gostima u Koprivnici su protiv Slavena osvojili bod (0:0). Četiri boda u četiri utakmice vjetar su u leđa izabranicima Samira Toplaka.

- Dobro smo odradili posao u obrani, nismo dobili gol. Gledam Drožđeka ovih dana, bilo mu je teško i njemu i Tekliću, ali dajem im podršku, rekao sam im da će doći gol, u srijedu već i da ćemo pobijediti. Vjerujem da već tada izlazimo iz zone ispadanja i vjerujem u ta tri boda - rekao je stoper varaždinskog prvoligaša, Matej Senić.

Matej Senić (25) opet je stožerni stoper uz Marka Stolnika (24). I u drugoj i u prvoj ligi igrao je protiv Gorice te, iako se momčad iz Turopolja dosta promijenila, još uvijek zna što može očekivati od njih.

- Igrali smo dva puta s njima u 1. HNL, tu smo izgubili 3-0, i jako smo pali nakon Lovrićevog gola. Tamo smo dobili gol u osamdesetoj minuti. Vjerujem u svoju ekipu i trenera te stožer, da ćemo pobijediti i vratiti se gdje pripadamo - jasan je Senić.

S tribina stadiona u Koprivnici nekoliko puta su se mogli čuti povici simpatizera varaždinskog prvoligaša, a iako se utakmica igra u sredini tjedna, Senić vjeruje da će publika biti 12. igrač i na domaćem terenu.

- Hvala navijačima što su došli u Koprivnicu, bili su velika podrška. Očekujem pune tribine da dočekamo tu Goricu i daj Bože da im uzmemo tri boda pa da slavimo s njima i trenerima - završio je Senić.

Utakmica 25. kola 1. HNL između Varaždina i Gorice na rasporedu je u srijedu, 4. ožujka, s početkom u 17 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video