Vijesti / Sport

Domaća na Slobodi

VARTEKS PRED VIROVITICU 'To je jedina utakmica u prvenstvu koju moramo dobiti'

VARTEKS PRED VIROVITICU 'To je jedina utakmica u prvenstvu koju moramo dobiti'
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

- Osim toga i naši navijači slave godišnjicu i to je razlog više da damo sve od sebe i dobrom igrom i bodovima nagradimo i sebe i navijače - ističe trener Orehovec.

NK Varteks je početak proljetnog dijela prvenstva obilježio remijem u Orahovici protiv Papuka (1:1) proteklu subotu, dok nas sljedećeg vikenda, 7. ožujka, od 15.30 sati očekuje domaći dvoboj na Slobodi s NK Viroviticom.

Trener Želimir Orehovec smatra da svaki bod ima svoju vrijednost pa tako i osvojen na gostovanju.

- Iako na startu nismo osvojili tri boda i ovaj jedan ima svoju vrijednost. Već sam kroz tjedan rekao da nismo obavili pripreme kako smo planirali jer nismo imali zadovoljavajuće uvjete da cijela ekipa bude na okupu i još uvijek nismo u optimalnoj formi. Tek zadnjih deset dana kad smo počeli trenirati na umjetnoj travi imamo normalne i primjerene uvjete za rad - navodi Orehovec. 

Prilike su se pružile, smatra Varteksov trener, ali kazna je stigla u sudačkoj nadoknadi.

- Prvih pola sata igre u Orahovici protivnik je bio dobar i imao neke prilike da povede, ali je i naš vratar Domjan dobro odradio posao. U ostalim tijeku utakmice mi smo bili bolja ekipa, a naročito zadnjih pola sata kad smo i poveli te trebali, prema prilikama koje nismo iskoristili, utakmicu mirno privesti kraju - kazao je. 

U nadolazećoj utakmici 16. kola 3.HNL Sjever Udruga navijača White Stones slavi veliku i okruglu obljetnicu.

- Kako to obično biva u nogometu kažnjeni smo u sudačkoj nadoknadi kad je domaćin iz nekog 'čudnog' prekršaja na osamnaest metara zabio za izjednačenje. Sad u subotu imamo bitno utakmicu koja bi nam u slučaju pobjede širom otvorila vrata ligi za prvaka. Osim toga i naši navijači slave godišnjicu i to je razlog više da damo sve od sebe i dobrom igrom i bodovima nagradimo i sebe i navijače. Iako ne volim taj izraz, ali to je jedina utakmica u prvenstvu koju 'moramo' dobiti i igrači su svjesni toga – rekao je Orehovec.

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!