Vijesti / Sport

NEMOJTE PROPUSTITI

U varaždinskoj Areni počelo EP do 21 u stolnom tenisu, ulaz je slobodan

U varaždinskoj Areni počelo EP do 21 u stolnom tenisu, ulaz je slobodan
Brzi mediji

Prvenstvo se nastavlja današnjim cjelodnevnim nastupima muških i ženskih parova i pojedinačnim mečevima, sutra u petak na rasporedu su susreti osmina i četvrtina finala pojedinačno i u parovima.

Jučer je u Varaždinu započelo petodnevno Europsko Prvenstvo u stolnom tenisu za stolnotenisačice i stolnotenisače do 21 godine.

Svečanosti otvaranja, kojoj su prethodili cjelodnevni pojedinačni stolnoteniski mečevi prvoga dana EP-a, nazočili su zamjenik predsjednika Europske Stolnoteniske Unije Ivo Goran Munivrana, predsjednik Hrvatskog Stolnoteniskog Saveza Zlatko Pospiš i zamjenica varaždinskog gradonačelnika Sandra Malenica, koja je natjecanje i službeno otvorila.

Svečanosti su bili nazočni Nj.E. Emil Solenički - počasni konzul Moldavije u Republici Hrvatskoj, i Nj.E. Vladimir Prohorov - zamjenik veleposlanika Ruske Federacije u Republici Hrvatskoj. EP do 21 u stolnom tenisu održava se u ingerenciji ETTU-e i HSTS-a, te u organizaciji varaždinskog STK StaRR, i uz podršku grada Varaždina, Varaždinske i Međimurske županije. 

- Prvenstvo smo dugo pripremali i čini se uspjeli sve posložiti, ali zahtjevi su ipak višestruko veći. Ti zahtjevi su se očitovali u potrebama za većim brojem osoblja zaduženog za održavanje turnira, većim brojem medicinskog osoblja, većim sigurnosnim zahtjevima, kontaktima s epidemiološkom službom, većom brigom za gledatelje, pa onda i za hotelskim smještajem. Bilo je i ponešto promjena u letovima dolazaka igrača i trenera. Sve u svemu, dosta napeto uz podosta stresa - zaključio je direktor Europskog stolnoteniskog Prvenstva do 21 Ronald Ređep.

Prvenstvo se nastavlja današnjim cjelodnevnim nastupima muških i ženskih parova i pojedinačnim mečevima, sutra u petak na rasporedu su susreti osmina i četvrtina finala pojedinačno i u parovima, dok su u subotu 7. i nedjelju 8. ožujka na rasporedu svi polufinalni i finalni mečevi te proglašenja rezultata i dodjele nagrada. Ulaz u varaždinsku dvoranu Arena tijekom održavanja EP-a do 21 besplatan je za publiku.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!