Vijesti / Sport

POJAČANJA U GRK VARAŽDIN

GRK Varaždin u subotu protiv Umaga, debitiraju dva nova igrača

GRK Varaždin u subotu protiv Umaga, debitiraju dva nova igrača
Ivana Dežić

GRK Varaždin u subotu igra važnu prvenstvenu utakmicu protiv Umaga, a u klub su ovog tjedna stigla dva pojačanja.

Gradski rukometni klub Varaždin ovog vikenda igra posljednju utakmicu u regularnom dijelu sezone u kojoj dočekuje Rukometni klub Umag. Utakmica se igra u subotu u Graberju s početkom u 18 sati, a za varaždince će po prvi put nastupiti dva nova igrača.

Varaždinci se trenutno nalaze na pretposljednjem mjestu ljestvice sa 13 bodova, a u zadnjih nekoliko kola imali su dosta problema sa ozljedama igrača i tankim kadrom pa ne čudi da su se odlučili na pojačanja.

- Stigli su pivot iz Medveščaka Tomislav Kljajić i slovenac Denis Hrupič iz Ptuja koji može odigrati sve tri vanjske pozicije. Na pivotu je bio problem jer smo igrali sa igračem koji je po vokaciji vanjski, a vanjski igrač nam puno znači zbog proširenja kadra. Vjerujem da će nam oba igrača pomoći i da ćemo biti kvalitetniji i duže držati tempo jer će biti duža klupa – rekao nam je trener Turković.

Bez obzira na ishod subotnje utakmice, GRK Varaždin će igrati ligu za opstanak kao i protivnik RK Umag koji se na tablici nalazi jedno mjesto iznad sa dva boda više.

- Subotnja utakmica nam puno znači već za ligu za opstanak jer se prenose bodovi i mi bi pobjedom najvjerojatnije prenijeli tri boda što bi bilo odlično. Protivnik je po mjeri, ozlijeđeni igrači bi svi trebali biti spremni i nadamo se dobroj utakmici – zaključio je Turković.

Utakmicu je najavio i ponajbolji igrač Varaždinaca ove sezone, Frano Vujović. - Htjeli bi ostaviti bolji dojam nego zadnje tri utakmice tako da nam pobjeda jedino dolazi u obzir. Popravilo se zdravstveno stanje u ekipi, tako da mislim da smo favoriti. Došla su nam i dva pojačanja koja će nam pomoći i mislim da možemo sad biti samo bolji. Nadam se da Graberje bude puno kao i zadnjih par utakmica -optimističan je Frano te poziva sve ljubitelje rukometa da ih u subotu dođu podržati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video