Vijesti / Sport

VELIKI USPJEH

IDU NA ZAVRŠNICU Kadeti Fotex Junajteda nanizali sedam pobjeda zaredom i izborili završnicu Prenstva Hrvatske u futsalu!

IDU NA ZAVRŠNICU Kadeti Fotex Junajteda nanizali sedam pobjeda zaredom i izborili završnicu Prenstva Hrvatske u futsalu!
MNK Junajted

Mladi nogometaši varaždinskog malonogometnog kolektiva Fotex Junajteda hrabrim su nastupima izborili plasman na završnicu prvenstva Hrvatske u futsalu. U 13 utakmica imaju devet pobjeda, a u zadnjem kolu još igru 'majstoricu' za prvo mjesto skupine protiv zagrebačke Uspinjače.

Mladi nogometaši Fotex Junajteda u premijernoj su sezoni na malonogometnim parketima u ovoj ekipi stiglu do velikog uspjeha. Nakon 'dječjih' bolesti i nemogućnosti uspostavljanja konstante na početku sezone, u zadnjih sedam kola nanizali su sedam pobjeda i zauzeli vrh lige Zapad 1 te osigurali put na završnicu Prvenstva Hrvatske.

- Već od prošlog ljeta smo se preko raznih turnira, čak i seniorskih, počeli pripremati za ovu kadetsku sezonu. Nismo pred dečke stavljali nikakav imperativ rezultata,ali nekakav krajnji cilj je bio pokušati izboriti državnu završnicu. Nakon nešto lošijeg ulaska u sezonu i neplaniranih gubitka bodova čemu su uvelike kumovale ozljede i izostanci nekih ključnih igrača zbog obaveza na "velikom" nogometu, nismo paničarili jer sam bio uvjeren da kvaliteta mora isplivati. I eto, sa 7 pobjeda u nizu ostvarili smo cilj i kolo prije kraja osigurali tu završnicu gdje će nastupiti uz nas još 7 najboljih futsal klubova Hrvatske u tom uzrastu - rekao nam je voditelj momčadi Dalibor Leskovar.

Nakon pobjede od 11:1 kod Bjelovara preostaje im samo još posljednja utakmica ovog dijela prvenstva u gostima protiv Uspinjače Gimke na domaćem parketu u Vidovcu koja će odlučiti tko će s prvog, a tko s drugog mjesta putovati na završnicu PH.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video