Vijesti / Sport

PRIDRUŽITE SE!

'S KARLOM I FUMOM DO ZDRAVLJA' Besplatan program vježbanja u Varaždinu

'S KARLOM I FUMOM DO ZDRAVLJA' Besplatan program vježbanja u Varaždinu
Privatna arhiva

Program je besplatan i provoditi će se u periodu od 1. travnja do 31. svibnja do četiri puta tjedno na području Varaždinske županije...

Triatlon klub Ultra organizira besplatan program tjelesnog vježbanja, radionica i predavanja 'S Karlom i Fumom do zdravlja'.

Program je, stoji u najavi, namijenjen rekreativcima bez obzira na dob, spol i fizičku spremu, uvažavati će se želje, ciljevi i zdravstveno stanje sudionika.

Program je besplatan i provoditi će se u periodu od 1. travnja do 31. svibnja do četiri puta tjedno na području Varaždinske županije, prvenstveno na otvorenom prostoru, livada ispred Arene Varaždin u jutarnjim i popodnevnim terminima.

Ako se pokaže interes, za one koji žele i nešto više, odraditi će se i nekoliko treninga plivanja, ispravljanja tehnika na bazenu, kao i nekoliko vožnja biciklom.

Program će se provoditi pod stručnim vodstvom profesorice kineziologije Karle Čović, prof. koja je i ujedno jedina hrvatska natjecateljica u ultra triatlonu, osvajačica mnogobrojnih odličja u Svjetskom kupu i Svjetskim prvenstvima.

Isto tako u provedbi projekta će sudjelovati članovi Karlinog tima, kao i Karlini prijatelji rekreativci sportaši koji rade iznimne stvari.

- Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže bez obzira žele li skinuti višak kilograma, pokrenuti se, istrčati maraton ili se pripremiti za Ironman.

Isto tako razumno pratimo situaciju i u pripravnosti smo da poduzmemo sve moguće mjere protiv širenja korona virusa, mjerenjem temperature polaznicima, korištenjem dezinfekcijskih sredstva, zaštitnih rukavica, i svega što će u tome trenutku biti potrebno.

Termini će biti naknadno objavljeni a sve dodatne informacije možete dobiti na Facebook profilu Karla Čović. Dođite, vježbajte, budite sretni i zdravi - poručuju organizatori.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video