Vijesti / Sport

SAD JE SLOBODAN IGRAČ

KRAJ AVANTURE Dario Jertec nakon sedam mjeseci više nije igrač australskog Western Uniteda!

KRAJ AVANTURE Dario Jertec nakon sedam mjeseci više nije igrač australskog Western Uniteda!
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nakon što je u rujnu prošle godine napustio redove Varaždina, Dario Jertec (34) obukao je dres australskog Western Uniteda. No, nije u Australiji ostao do kraja sezone već je od 14. travnja slobodan igrač.

Zahvaljujemo Dariju na njegovim nastupima na terenu, kao i izvan terena u našoj je premijernoj sezoni u prvoj australskoj ligi. Zauvijek će biti dio povijesti Western Uniteda kao jedan od onih koji su sudjelovali u osnivanju momčadi, rekao je izvršni direktor australskog kluba Chris Pehlivani nakon što je klub napustio Dario Jertec (34).

Nakon što je kapetanski odveo Varaždin u elitni rang hrvatskog nogometa i odigrao šest utakmica u prvoj ligi, prešao je u redove australskog kluba. Debitirao je u pobjedi (1:0) protiv Wellington Phoenixa, a u dresu australskog kluba odigrao je 15 utakmica.

- Hvala Western Unitedu i ljudima u klubu na predivnom vremenu s njima. Svima želim dobro - klubu, treneru, igračima i svim djelatnicima. Želim im puno sreće i uspjeha u nastavku natjecanja. Uvijek ću se sjećati predivnih trenutaka te mi je drago da sam bio dio povijesti Western Uniteda  - rekao je Dario na odlasku. 

Ove će godine Jertec proslaviti 35. rođendan te je pitanje što će biti s nastavkom njegove nogometne karijere. No, jedno je sigurno, Dario je slobodan igrač i sam može odlučiti što je najbolje za njega.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video