Vijesti / Sport

zajedno na ep

Zlatko Dalić ostaje izbornik, savez mu sprema novi ugovor

Zlatko Dalić ostaje izbornik, savez mu sprema novi ugovor
Luka Stanzl/Pixsell

Kako je EP zbog pandemije koronavirusa odgođeno, Dalić bi se uskoro trebao sastati s čelnicima HNS-a i razgovarati o novom ugovoru, koji vjerojatno neće biti problem...

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić ostaje na klupi vatrenih. Nedavno se opet pisalo o izdašnoj ponudi iz Emirata koju je ponovno odbio. Modrić i društvo žele da ih izbornik s kojim su osvojili svjetsko srebro u Rusiji vodi i dogodine na EP-u.

Vezana vijest:

Zlatko Dalić ARAPI NUDE 'PETRODOLARE' za 'ZLATNOG' ZLATKA ASTRONOMSKI IZNOS Zlatko Dalić kandidat za izbornika Emirata, nudi se preko pet milijuna eura?

Trenutačni ugovor sa savezom istječe 30. lipnja, a koji mu jamči godišnju plaću od milijun eura. Dalić će hrvatsku nogometnu reprezentaciju voditi još na europskoj smotri, a potom bi vatrene mogao preuzeti Nenad Bjelica.

No kako je EP zbog pandemije koronavirusa odgođeno, Dalić bi se uskoro trebao sastati s čelnicima HNS-a i razgovarati o novom ugovoru, koji vjerojatno neće biti problem. Dalić i Šuker usmeno su se dogovorili, a izbornik bi novi ugovor po istim uvjetima trebao potpisati u srpnju. 

Nakon plasmana na Euro izbornik je otkrio kako ima nekoliko izdašnih ponuda na stolu, ali i kako ga trenutačno zanima samo reprezentacija. Želi svoje srebrne vatrene voditi i na EP-u.

- Ma mogu doći s ne znam kakvim milijunima, to mene ne zanima. Ispunio sam ciljeve, Hrvatska igra u Splitu te smo izborili Euro. Uživam u Hrvatskoj i s hrvatskim narodom. Ostajem izbornik - istaknuo je Zlatko Dalić.

Izbornik stalno naglašava kako mu nije do novaca. A ostala mu je još jedna želja - ponoviti s vatrenima veličanstveni uspjeh iz Rusije.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video