Vijesti / Sport

TOPLAK ZAPOČEO S TRENINZIMA

NK Varaždin krenuo s radom u grupama, čekaju se odluke HNS-a za nastavak prvenstva

NK Varaždin krenuo s radom u grupama, čekaju se odluke HNS-a za nastavak prvenstva
Varaždinski.hr

U NK Varaždinu su započeli s treninzima, spremni na nastavak prvenstva, koji bi zasad mogao biti početkom lipnja, ako ga uopće bude.

Na stadionu u Zagrebačkoj u ponedjeljak je bilo vrlo živo. Započeli su treninzi prve ekipe, koji su zasad i jedini dopušteni, ali sve strogo po propisima u više manjih grupa (do 5 igrača maksimum), plus vratari posebno.

Toplak i njegov stručni stožer složili su raspored kombiniranih treninga, u grupama koje su se rotirale, a sve ne bi li ekipa eventualni nastavak dočekala spremna.

Vidjelo se i osjetilo dobro raspoloženje, kao da su svi jedva čekali da se prebace iz online rada u pravi trening (iako nepuni zasad).

Naravno, s treningom je zasad započela samo prva ekipa, dok svi ostali pogoni miruju.

- Zasad čekamo vijesti o nastavku sezone, sigurno neće biti prije kraja svibnja, odnosno početkom lipnja. Dobro je da se krenulo, oprezni smo, pripremamo se za sve solucije – istaknuo je predsjednik kluba Stjepan Cvek.

Pauza se iskoristila i za nešto infrastrukturnih radova, nešto 'pituranja' kabina, uređenja parkirališnih prostora, a završen je i pomoćni travnjak, koji bi kroz cca mjesec dana trebao biti spreman za treninge.

Naravno, i on se zasad mora dosta čuvati, kao i igrači, bit će korišten uz mjere 'opreza', dakle samo kada su vremenski uvjeti pogodni, dakle sunčani i suhi.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video