Vijesti / Sport

Pozivaju sve da im se pridruže

KRENULI TRENINZI Fight Club Kovačić počeo sa radom, osigurani svi uvjeti za sigurno treniranje

KRENULI TRENINZI Fight Club Kovačić počeo sa radom, osigurani svi uvjeti za sigurno treniranje
FC Kovacic

U FC Kovačić počeli su s radom prošlog tjedna, a raspolažu s velikim prostorom za treniranje, koji se odlično održava, sve prema naputcima HZJZ-a, uz redovito čišćenje i dezinficiranje.

Od srijede je odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite dozvoljen rad svim sportskim klubovima u zatvorenim prostorima uz poštivanje obaveznih mjera.

Tako je i u Fight Clubu Kovačić počeo rad sa svim grupama. Klub raspolaže sa preko 400 metara kvadratnih prostora za treniranje u Areni Varaždin, a radi se u 8 grupa.

Treninzi se bez problema održavaju uz poštivanje svih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Uz obavezan popis svih osoba koje ulaze u prostor kluba, na svakih nekoliko metara postavljeni su dezificijensi, a sve sprave se čiste i dezinficiraju poslijed upotrebe.

Tu je i obavezna pauza od 13 do 14 sati zbog dezificiranja  i prozračivanja kompletnog prostora. Klub pruža sve uvjete za trening rekreativaca - teretana, dvorana za funkcionalan trening te naravno borilačke programe boks, kickboxing, savate, muay thai, ninjutsu, karate.

Na raspolaganju su i doktor fizijatar Pavao Vlahek te psihoterapeut Nebojša Buđanovac. Prostorije kluba su otvorene svaki dan, a raspored programa može se pronaći na web stranici www.fightclub-kovacic.com.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!