Vijesti / Sport

POČETAK TRENINGA

RUKOMET Nakon dva mjeseca 'Kokice' ponovno na terenu

RUKOMET Nakon dva mjeseca 'Kokice' ponovno na terenu
Varaždinski.hr

Jedna od ponajboljih varaždinskih ženskih sportskih ekipa ponovno je na okupu nakon dva mjeseca.

Ženski rukometni klub 'Koka' iz Varaždina u ponedjeljak je ponovno krenuo s održavanjem treninga. Tako su se rukometašice ponovno sastale u dvorani nakon nešto više od dva mjeseca, a sa treninzima osim seniorki kreću i mlađi uzrasti.

Seniorke 'Koke' posljednju su utakmicu odigrale 8. ožujka u Dugom Selu gdje su slavile sa 22:25, a treninzi su prekinuti nekoliko dana kasnije. Nakon što je prošlog tjedna nacionalni stožer civilne zaštite dao zeleno svjetlo za održavanje treninga u dvoranama, u klubu su odlučili da se cure vraćaju treninzima iako smanjenim intenzitetom.

Trenirat će se tri puta tjedno, a još nije odlučeno dokad će trajati takav režim rada. Treninga su 'oslobođene' igračice koje žive u udaljenim mjestima, no one treniraju individualno, a seniorkama su priključene igračice druge ekipe kako bi se mogli održavati treninzi.

'Drago nam je da smo ponovno na okupu'

Na treningu se poštuju mjere i preporuke stožera civilne zaštite, pa se izbjegava kontakt i više radi na održavanju forme, prevenciji i fizičkoj pripremi, a kako je bilo na treningu nakon dva mjeseca rekla nam je kapetanica Ines Domjan.

– Drago nam je da smo se ponovno okupile i da možemo barem malo trenirati jer bi inače bila preduga pauza. Čudna je situacija i malo nam je žao što je sezona poništena, ali na našu poziciju to nije utjecalo, a i zdravlje je ipak najvažnije.

Podsjetimo, 'kokice' su u trenutku prekida prvenstva bile na četvrtom mjestu, no kako je sezona poništena, rezultati se brišu i vrijede rezultati prethodne sezone u kojoj je 'Koka' također osvojila četvrto mjesto pa je tako za njih krajnja pozicija jednaka.

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!