Vijesti / Sport

navijački klub

Varteks slavi deveti rođendan, središnja proslava u kampu u Hrašćici

Varteks slavi deveti rođendan, središnja proslava u kampu u Hrašćici
NK Varteks

Prije devet godina, osim nekolicine entuzijasta, malo tko je vjerovao da će jednog dana klub biti na ovoj razini.

Danas, 29. svibnja 2020., Nogometni klub Varteks slavi svoj deveti rođendan.

Nastali 2011. godine nakon nezadovoljstva upravljanjem i promjenom imena 'starog' Varteksa, tadašnjeg Varaždina, navijači, simpatizeri i prijatelji kluba odlučili su poduzeti konkretne korake.

Povodom devete obljetnice utemeljenja kluba, danas će se u Varteksovom kampu u Hrašćici održati druženje i proslava tog bitnog datuma za svakog Varteksovca.

Teren s umjetnom travom i reflektorima odnedavno je u funkciji, svlačionice su također novija investicija, a obnovljen je i središnji teren kampa. NK Varteks se u devet godina postojanja probio iz 2.ŽNL u 3.HNL Sjever u kojoj je ovogodišnje prvenstvo, prekinuto zbog pandemije, završio na petom mjestu.

- U ovih devet godina puno se toga promijenilo, no jedno je ostalo isto - ideja i ciljevi zbog kojih je klub osnovan. Prije devet godina, osim nekolicine entuzijasta, malo tko je vjerovao da će jednog dana klub biti na ovoj razini. No zajedničkim trudom, uspjeli smo – napisali su iz Varteksa.

Snovi se, unatoč svim preprekama, polako ostvaruju.

- Nekadašnji snovi sada su realnost, a sadašnji snovi temelj su za izgradnju bolje budućnosti. Korak po korak strpljivo koračamo prema ciljevima koje postavljamo pred sebe. A svi oni, iako se ponekad čine daleko, dohvatljivi su – zaključuju.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video