Vijesti / Sport

NIJE IŠLO

MININOGOMET Art Metali Junajted viceprvaci Hrvatske! U finalu ih preokretom svladao Dinamo

MININOGOMET Art Metali Junajted viceprvaci Hrvatske! U finalu ih preokretom svladao Dinamo
MNK Junajted

Dominantno su došli do finala i tamo odlično igrali u prvom poluvremenu te vodili 2:0, ali 'Leskovarove bebe' nisu uspjele izdržati do kraja te su nestali u nekoliko minuta drugog poluvremena. Dinamo je bio bolji sa 5:2 (0:2), a Junajted je viceprvak Hrvatske!

Bili su na korak do obrane titule mininogometnog prvaka Hrvatske, ali ove godine klapa iz Junajteda morala je čestitati Dinamu koji je uraganskim nastupom u drugom dijelu finala zasluženo odnio titulu prvaka Hrvatske rezultatom 5:2 (0:2).

A sve je izgledalo dobro za Junajted. Prvo je Goran Spasić odličnim volejem probio reprezentativnog golmana Habazina, a nakon toga je u nekoliko navrata odlično reagirao David Sabolek na golu Art Metala Junajted.

A pred sam kraj prvog poluvremena 'sin vjetra' Mario Sačer odlično je primirio jednu loptu ubačenu iz auta i prsima spustio za Roberta Malnara koji manirom vrsnog strijelca pogađa i osigurava veliku prednost Junajtedu na odmoru (2:0).

Ali 'leteći cirkus Dalibora Leskovara' žestoko je prizemljio u drugom poluvremenu. Moglo je biti sve drukčije da je, inače odlični Malnar, imao više sreće nakon što mu je iz rašlja nevjerojatnu priliku izvadio golman Dinama. Nakon toga krenuo je raspad sistema, a Dinamovci su samo punili mrežu gostiju.

Krajnji je rezultat bio 5:2, a Junajted nije uspio obraniti naslov prvaka Hrvatske. No, bilo kako bilo, lavovski su se borili do samog kraja. Nagradu za najboljeg igrača turnira dobio je Nikola Golenja iz redova varaždinskih predstavnika.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!