Vijesti / Sport

ZAVRŠIO U BOLNICI

PODRŠKA Karlovčani stali uz suigrača i poslali poruku Noviniću: Enese, čekamo te!

PODRŠKA Karlovčani stali uz suigrača i poslali poruku Noviniću: Enese, čekamo te!
NK Karlovac 1919

Nakon što je Enesu Noviniću (34) pukla žilica u mozgu, odveden je u bolnicu gdje je bio na promatranju. Njegovi suigrači iz Karlovca 1919 su mu pružili podršku i zaželjeli brz oporavak.

Izdanku Varteksove škole nogometa i ikoni Varteksa iz sezone 05/06 finala Kupa protiv Rijeke Enesu Noviniću (34) prije skoro dva tjedna pozlilo je na poslu te je ustanovljeno kako mu je pukla žilica u mozgu. Enes se oporavlja, a njegovi suigrači poslali su mu poruku podrške. 

Prije utakmice izašli u majicama s Enesovim prezimenom, brojem devet i porukom 'Čekamo te!'. Nogometaši Karlovca 1919 tako su napravili lijepu gestu za svog napadača.

Podsjetimo, Enes je u dresu bivšeg varaždinskog prvoligaša odigrao 125 utakmica i zabio 31 gol. Igrao je još i za Karlovac, Slaven Belupo, Segestu, austrijski Lustenau i slovensku Krku. Dečko iz Čakovca je varaždinskoj publici ostao u dobrom sjećanju kao osoba koja je voljela pokazati što zna na terenu, skroman, ponizan i nenametljiv.

U najboljem sjećanju je ostao iz finalne utakmice Kupa u sezoni 05/06 kad je protiv Rijeke (5:1) zabio dva gola na Varteksu, ali ni to nije bilo dovoljno da Varteks oduzme Rabuzinovo sunce. Vraćao se na teren nakon ozljeda, nikad nije odustajao i uvijek je tražio moguća nova rješenja u životu, a polako i iz ove utakmice izlazi na pobjedničku stranu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video