Vijesti / Sport

U IVANCU

DRAMA U KUPU Varaždin tek nakon osam serija jedanaesteraca uzeo Županijski kup protiv Ivančice!

DRAMA U KUPU Varaždin tek nakon osam serija jedanaesteraca uzeo Županijski kup protiv Ivančice!
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Izabranici Samira Toplaka su u početnom tjednu priprema za novu sezonu 1. HNL imali veliki izazov u Ivancu. Nakon izjednačenog rezultata u prvih 90 minuta (1:1), uspjeli su slaviti tek nakon osme serije jedanaesteraca.

Knedla je bila u grlu varaždinskog prvoligaša jer je Ivančica iz Ivanca odigrala odličnu utakmicu u finalu Županijskog nogometnog kupa, ali nisu uspjeli slaviti(1:1, pen 7:8)! Iako je Neven Vukman imao jedanaesterac kojim je mogao donijeti veliko iznenađenje domaćinu, na kraju su ipak slavili Varaždinci.

Vezana vijest:

NK Varaždin-Ivančica KLIK KLIK FOTO Varaždin osvojio Županijski kup, pogledajte tko je sve bodrio nogometaše

Toplak je na startu dao priliku golmanu Oliveru Zeleniki te mladom Franu Cerovčecu i Mehdiju Mehdikhaniju, dok su uz kapetana Benka ostali bili prvotimci. I poveli su gosti golom upravo Leona Benka u 15. minuti utakmice te su tu prednost držali do polovice drugog poluvremena. 

Zatim je u 72. minuti poentirao Nikola Kolarek čime je osigurao jedanaesterce u kojima su domaći imali veliku priliku, ali na kraju nisu uspjeli donijeti trofej u vitrine. Tek u osmoj seriji jedanaesteraca promašio je Matija Friščić dok je Dejan Glavica pogodio.

Za domaće su pogađali: Dominik Božak, Leon Gregur, Dario Ribić, Tomislav Jagić, Darko Jagić i Kolarek Nikola, dok su promašili Neven Vukman i Matija Friščić. Za goste su precizni bili Jorge Obregon, Ivan Novoselec, Marko Stolnik, Neven Đurasek, Mehdi Mehdikhani, Matija Kolarić i Dejan Glavica, a promašio je Vinko Petković.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video