Vijesti / Sport

POČETAK ZA ZABORAV

DOJMOVI Toplak smiren u porazu: Nedopustivo je tako dobiti tri gola, ali nikad ne znaš zašto je nešto dobro

DOJMOVI Toplak smiren u porazu: Nedopustivo je tako dobiti tri gola, ali nikad ne znaš zašto je nešto dobro
Luka Stanzl/PIXSELL

Težak poraz na startu je iza varaždinskog prvoligaša. Gorica je bila bolja s 1:5, ali Toplak i Drožđek gledaju pozitivno na nastavak sezone. Kako kažu, svjesni su da treba dalje raditi te će se stvari posložiti.

U principu, kad gledam malo cijelu utakmicu nismo bili pravi i nismo mogli uhvatiti ritam. Kad nas je vratio vrhunski gol Đuraseka u igru, i to nismo uspjeli iskoristiti iako smo se vratili rezultatski. Nismo iskoristili taj neki zanos. Zaslužena pobjeda Gorice, međutim jedna stvar se ne smije dogoditi, a to je da primimo tri komada u zadnje tri minute, to je nedopustivo jer nije isto izgubiti 2-1 i 5-1. Nismo bili pravi, ali tek je prvo kolo i znamo što treba raditi. Jednostavno, nikad ne znaš zašto je nešto dobro, rekao je nakon teškog poraza na otvaranju sezone trener Varaždina Samir Toplak (1:5).

Varaždin je imao 1:1 protiv Gorice sve do 81. minute utakmice, a onda su polako nestajali s terena i u posljednjih pet minuta dobili još tri gola.

Vezana vijest:

Varaždin - Gorica LOŠ POČETAK RASPAD Katastrofa Varaždina na startu: U zadnjih 15 minuta Gorica im utrpala 4 komada!

- Znamo gdje nam još treba igrača, pikiramo na jednog krilnog, a treba nam alternativa ili bolji igrači od ovih koje imamo za lijevi i desni bok. Ali ne paničarimo, čvrsto smo na zemlji, dalje radimo i bit će to sve ok - rekao je Toplak.

Domagoj Drožđek ostat će u Varaždinu barem do zime, a do sljedeće utakmice će s trenerom i suigračima pokušati pronaći odgovor na taj 'blackout' te se vratiti na pobjedničke staze.

- Kad dobiješ tri gola u dvije minute, to je po meni neka viša sila. Čisti 'blackout' u zadnjim minutama utakmice, ne znam što bih rekao na to. Ali ja sam pozitivan, imali smo svoje šanse koje nismo iskoristili, znamo kako je prošlo na njihovom terenu kad nam se otvorilo, sad se jednostavno dogodio taj 'blackout'. Što je, tu je - idemo dalje, gledamo samo sebe i nadam se da ćemo puno naučiti iz ove utakmice danas i nastaviti tamo gdje smo stali nakon korona krize.

U sljedećem kolu varaždinski prvoligaš odlazi na gostovanje u Šibenik. Utakmica protiv istoimenog domaćina na rasporedu je u subotu, 22. kolovoza, s početkom u 20 sati i 5 minuta na stadionu Šubićevac.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video