Vijesti / Sport

NATJECANJE

ZA KADETE Varaždin domaćin Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu

ZA KADETE Varaždin domaćin Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu
Ilustracija

Varaždin će od petka do nedjelje ugostiti 64-ero ponajboljih hrvatskih stolnotenisačica i stolnotenisača kadetskoga uzrasta iz 15 hrvatskih klubova.

Nakon što je prošlog vikenda Varaždin ugostio ponajbolje juniore i juniroke, dolazećeg će vikenda biti domaćin U-15 kadetskog Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu. I kadetsko će prvenstvo, baš kao i juniorsko, biti održano u varaždinskoj Areni bez nazočnosti publike. 

Glavni organizator Turnira, koji se igra uz pokroviteljstvo grada Varaždina, Hrvatskog Stolnoteniskog Saveza i Hrvatskog Olimpijskog Odbora, trostruki je državni prvak STK Starr, a provodit će se sukladno svim epidemiološkim standardima i uputama stožera Civilne zaštite tako da će igrači izvan igre nositi maske i koristiti dezinficijense.

Varaždin će od petka do nedjelje ugostiti 64-ero ponajboljih hrvatskih stolnotenisačica i stolnotenisača kadetskoga uzrasta iz 15 hrvatskih klubova, a otvorenje U-15 kadetskog Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu predviđeno je za petak 18. rujna u 13 sati. 

Proglašenja rezultata uslijedit će u nedjelju 20. rujna poslije odigranih finalnih susreta.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!