Vijesti / Sport

'take me out to the ball game'

PLAYOFF Bejzbolaši Vindije sjajnom utakmicom osvojili treće mjesto u prvenstvu

PLAYOFF Bejzbolaši Vindije sjajnom utakmicom osvojili treće mjesto u prvenstvu
Denis Vlašić

U sjajnoj utakmici Vindija se vratila iz zaostatka 9:5 i furioznom završnicom stigla do velike pobjede i trećeg mjesta u prvenstvu.

Subotnje popodne na igralištu Srednjoškolca proteklo je u baseballu gdje je domaća Vindija ugostila Zagreb u odlučujućoj utakmici doigravanja koja nosi treće mjesto u prvenstvu.

Bejzbolaši Vindije osvojili treće mjesto u prvenstvu Baseball Vindija Zagreb playott

Prvi dio utakmice bio je dosta neizvjestan, uz blagu prednost Zagreba koji je uspješno naplatio greške domaćina u obrani. U drugom dijelu utakmice Vindijini momci stavili su glave skupa i žestoko napali protivnike iz metropole.

Ključan trenutak dogodio se u šestoj izmjeni kada je trener-igrač Nino Kruhek udario home-run i tako smanjio prednost Zagreba s 9:5 na 9:8, a za dobru taktiku na terenu svoj je doprinos dao i drugi trener Petar Burazin.

Daljnji tijek utakmice odredila je cijela ekipa uigranom obranom i odličnom napadačkom igrom u kojoj su udarci sijevali na sve strane te Vindija uskoro prelazi u vodstvo koje su sigurno držali do kraja utakmice i konačnih 15:11.

Za dobro raspoloženje u ekipi zaslužna je i prisutnost glasne domaće publike koja je zdušno vršila pritisak na goste iz Zagreba.

Nakon utakmice domaćini su uz zagrljaje i pozdrav publici krenuli s proslavom medalje kao nagradom za utrošeni rad tokom ove prilično turbulentne godine.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video