Vijesti / Sport

osvrt na instagramu

Toplak nakon pobjede od 29:0 protiv županijskog trećeligaša: 'Stalno maksimalno. To je jedino ispravno i moralno'

Toplak nakon pobjede od 29:0 protiv županijskog trećeligaša: 'Stalno maksimalno. To je jedino ispravno i moralno'
Siniša Sović/Foto Agencija Sjever/Instagram

- Malo nastavnog sata iz vrhunskog sporta, moralistima, znalcima, birtijašima, kladioničarima i sličnima koji opasno dovode u pitanje mene i moje ekipe nakon 29:0 u kupu - napisao je trener Varaždina.

Momčad Varaždina ovog je tjedna igrala utakmicu županijskog Kupa protiv Ludbreškog Karlovca.

NK Karlovec teško je stradao na stadionu prvoligaša – 29:0 bio je konačan rezultat za momčad Samira Toplaka.

Nakon utakmice, čuli su se komentari kako se Varaždin nije trebao 'iživiti' nad županijskim trećeligašom u kojem igraju amateri i ljudi kojima nogomet nije na prvom mjestu u životu.

Toplak se statusom na svom službenom Instagram profilu tekstom se osvrnuo na te komentare te uz njega dodao fotografiju Dražena Petrovića u dresu Cibone. 

- Malo nastavnog sata iz vrhunskog sporta, moralistima, znalcima, birtijašima, kladioničarima i sličnima koji opasno dovode u pitanje mene i moje ekipe nakon 29:0 u kupu. Moj najveći sportski idol, najveći svih vremena, Mozart, Petro i ko zna kako smo ga sve zvali naučio me da u sportu uvijek, ali uvijek moras dati 100 posto. Na svakom treningu, na svakoj utakmici. Stalno maksimum. I to je jedino ispravno i moralno. Sve ostalo nema veze sa vrhunskim sportom te sam zato baš ponosan da je moja ekipa bila na maksimumu i ostvarila tako veliku pobjedu. Nema ništa na pola. Ništa. To ih učim svaki dan i kad je tako ja sam ponosan na njih. Dražen je trpao i trpao svima koliko je mogao. Bio je primjer svima nama koji smo odrastali uz njegove igre. Ako sam smo se barem mrvicu moja ekipa i ja približili Draženu u pristupu u jednoj laganoj utakmici tada sam ponosan do neba – napisao je Toplak na društvenoj mreži.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video