Vijesti / Sport

AK VARAŽDIN

KRK ISLAND TRAIL Dinko Solić pobjednik utrke na 14 kilometara

KRK ISLAND TRAIL Dinko Solić pobjednik utrke na 14 kilometara
AK Varaždin

Na vrlo dobro 14. mjesto u konkurenciji 144 finišera plasirao se i Dalibor Horvat.

U subotu, 26. rujna, na Krku (Baška) je u organizaciji Treking lige održan sve popularniji sad već i 10. Krk Island Trail 2020. Utrka koja očito iz godine u godinu 'raste' što se vidi i po samom broju učesnika.

Očito tome doprinose i neobične staze po različitim konfiguracijama koje pravim zaljubljenicima u prirodu nude mnoštvo izazova i uživanja u prekrasnim pogledima. Kao i kod mnogih trailova tako se i na ovom moglo nastupiti na više različitih dionica i to u utrci na 7 km, 14 km i 24 km.

- Što se tiče predstavnika Atletskog kluba Varaždin i mi smo ih imali i to u utrci na 14 km. Upravo u toj vrlo zahtjevnoj utrci najbolji od svih bio je naš Dinko Solić koji je u neobičnom finišu za ovakve utrke pobijedio u vremenu 1:27:33. Sa samo 6 sekundi zaostatka 2. je bio Miroslav Maršanić u vremenu 1:27:39 dok je 3. mjesto osvojio Petko Drakulić (AK Plitvice) u vremenu 1:33:53 - stoji u priopćenju.

Na vrlo dobro 14. mjesto u konkurenciji 144 finišera plasirao se i Dalibor Horvat u vremenu 1:43:58. 

- Da ne bi sve završilo samo na muškarcima, potrudila se Alenka Horvat koja je u ovoj neobičnoj utrci za nju osvojila odlično 5. mjesto u generalnom poretku kod žena u vremenu 1:58:54. Bravo i za našu Alenku! Inače u toj utrci u konkurenciji žena pobijedila je Suzana Alberini u vremenu 1:43:32. Još jednom čestitka za sve naše koji su istrčali ovu neobičnu i zahtjevnu utrku - stoji u priopćenju.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video