Vijesti / Sport

'FARMACEUTI' SLAVILI

DOJMOVI Toplak jasan nakon susreta: Ovo je naša realnost, još nismo momčad; Stipić euforičan: Svi će se složiti da smo zaslužili

DOJMOVI Toplak jasan nakon susreta: Ovo je naša realnost, još nismo momčad; Stipić euforičan: Svi će se složiti da smo zaslužili
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nakon pobjede Slavena protiv Varaždina (1:2) Samir Toplak je objasnio kako sad ima dva tjedna za ekipiranje, dok je njegov kolega Tomislav Stipić veoma emotivno proživio pobjedu.

Čudna utakmica. Cijelu utakmicu nismo imali energiju kakvu smo htjeli, nismo se mogli nametnuti. Makar Slaven nije ništa, dva su nam puta došli do gola i zabili iz dva naša poklona. Muči me to što nismo bili na nivou i što nismo imali jedan period igre gdje bi ih stiskali. Bilo je tu malo nešto individualno, ali kao ekipa nismo dobro djelovali. Ovo je naša realnost, započeo je nakon poraza od Slaven Belupa (1:2) trener Varaždina Samir Toplak

'Farmaceuti' su u Varaždinu odigrali dobar susret, dok se kod domaće momčadi osjetilo kako je tu puno 'svježe krvi' koja još treba proći kroz proces prilagodbe.

- Čisto da dam paralelu - Slaven ima jednog novog igrača u ovoj sezoni, mi imamo šestoricu. Igrači su nam dolazili zadnja dva tjedna, morali su igrati danas. Puno je tu promjena, treba nam vremena i dobit ćemo ga jer nam je odgođena utakmica sljedeći tjedan - zaključio je trener Varaždina.

A euforičan je bio Tomislav Stipić koji je emotivno proslavio pobjedu i na terenu pokazao kako još uvijek može napraviti kolut naprijed.

- Uistinu velika pobjeda, tako je i doživljavamo. Prije svega želio bih pohvaliti suce, gospodina Antu Čuljaka i njegov tim. Na ovakav način odsuditi derbi, svaka čast. Mislim da će se svi na zemaljskoj kugli složiti da je zaslužena pobjeda. Isto tako i Varaždinu kompliment na borbi pogotovo kad su postigli zadnji gol, ali da smo otišli na 3:0 mislim da bi ih totalno ugasili - objasnio je Tomislav Stipić pa nastavio:

- Pripremili smo se za ovu utakmicu, u nogometu odlučuju male promjene, mali detalji. Njima smo se posvetili u toku tjedna i sad nitko sretniji od Slaven Belupa. Sad možda bih volio da korona prekine HNL pa da ostanemo na petom mjestu - našalio se trener Slaven Belupa. 

Kako je u Gorici 16 igrača zaraženih korona virusom, odgođen je susret sljedećeg kola protiv Varaždina, a izabranici Samira Toplaka će u HNL-u sljedeći put igrati 7. studenog kad na domaćem terenu čekaju Šibenik.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video