Vijesti / Sport

UŽIVO NA FACEBOOKU

PODCAST Pratite od 18 sati: U ring kod Siniše Kovačića dolazi najbolji varaždinski sportaš Enes Garibović

PODCAST Pratite od 18 sati: U ring kod Siniše Kovačića dolazi najbolji varaždinski sportaš Enes Garibović
Facebook/Siniša Kovačić/Igor Kralj/PIXSELL

Od 18 sati uživo na Facebook stranici 'Kovačić "Pit Bull" Siniša' možete pratiti premijerno izdanje sportskog 'Podcasta u ringu', a proslavljeni varaždinski borac i trener Siniša Kovačić ugostit će najboljeg varaždinskog sportaša, karatista Enesa Garibovića.

Ulazim u ring 26. listopada, a nasuprot mene stajat će Siniša Kovačić. Iako borci, ovaj se put nećemo udarati, u ringu ćemo razgovarati, najavio je prvo izdanje 'Podcasta u ringu' najbolji sportaš grada Varaždina, karatist Enes Garibović (24).

Karate mu je 'genetski predodređen', sin je Esada Garibovića koji mu je i dugogodišnji trener, ali nije posvećen 'samo' sportu. Rado je viđeno lice na varaždinskoj pub kviz sceni te je osim kao sportaš, poznat kao mlad muškarac širokog znanja.

Vezana vijest:

Siniša Kovačić PRVA EPIZODA 26. LISTOPADA PODCAST Siniša Kovačić kreće u nove izazove: 'Cilj mi je predstaviti javnosti sportaše iz našeg kraja'

Završio je Prvu varaždinsku gimnaziju, a nakon toga nastavio školovanje na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu te je ove godine diplomirao te je ispred njegovog imena titula magistra inženjera elektrotehnike i informacijske tehnologije.

Tek su mu 24 godine, a u životopisu ima mnoge europske i svjetske medalje, osvojene turnire 'Super 8' na koje dolaze samo najbolji svjetski karataši, diplomirao je na FER-u i još uvijek je 'čvrsto na zemlji'.

Kako mu je to sve pošlo za rukom, kako je uskladio školu i treninge, koji su njegovi interesi izvan sporta? Ta, ali i mnoga druga pitanja postavit će mu proslavljeni borac i glavni trener 'Fight cluba Kovačić', Siniša Kovačić, u premijernom izdanju 'Podcasta u ringu'.

Emisija će se emitirati uživo na Facebook kanalu 'Kovačić "Pit Bull" Siniša' u ponedjeljak 26. lipnja (danas), od 18 sati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video