Vijesti / Sport

nk varteks

BUMBARI IZAŠLI IZ SAMOIZOLACIJE Orehovec: 'Nastavljamo s treninzima i čekamo utakmice'

BUMBARI IZAŠLI IZ SAMOIZOLACIJE Orehovec: 'Nastavljamo s treninzima i čekamo utakmice'
NK Varteks

Prvu utakmicu nakon kratke stanke Varteks bi trebao igrati sljedeću srijedu, 4. studenog, protiv Poleta iz Svetog Martina na Muri.

Prva momčad Varteksa završila je u samoizolaciji 18. listopada nakon utakmice protiv NK Bjelovara u 9. kolu 3.HNL Sjever. Podsjećamo, nakon utakmice ispostavilo se da je igrač Bjelovara bio zaražen koronavirusom te su Varteksovci trebali na prisilan odmor.

Danas je nogometašima Varteksa završila desetodnevna mjera samoizolacije. Tom prilikom trener Želimir Orehovec izjavio je kako su nogometaši bili bez ikakvih simptoma te da već danas nastavljaju s treninzima.

- Održat ćemo tri treninga u sljedeća tri dana, a u subotu protiv Tehničara iz Cvetkovca nećemo igrati jer su neki njihovi igrači završili u samoizolaciji – naveo je trener Bumbara.

Prvu utakmicu nakon kratke stanke Varteks bi trebao igrati sljedeću srijedu, 4. studenog, protiv Poleta iz Svetog Martina na Muri. Taj susret 10. kola 3.HNL Sjever trebao se odigrati proteklu subotu, ali je odgođen zbog samoizolacije igrača.

S obzirom da se situacija mijenja iz dana u dan, iz Kluba poručuju da će na vrijeme obavijestiti hoće li se susret protiv Poleta i odigrati.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!