Vijesti / Sport

STALE U NASTAVKU

NOVI REMI Kokice imale +8 pa na kraju preko Domjan i Furjan spasile bod u posljednjoj minuti

NOVI REMI Kokice imale +8 pa na kraju preko Domjan i Furjan spasile bod u posljednjoj minuti
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Rukometašice Koke odigrale su odlično prvo i katastrofalno drugo poluvrijeme na domaćem parketu protiv Dalmatinke te su na kraju remizirale s protivnicama iz ploča (30:30).

Izgledalo je kao da je utakmica riješena na poluvremenu jer su izabranice Vladimira Canjuge vodile 21:13, odnosno imale su čak osam golova prednosti, ali u drugom poluvremenu kao da su stale te su u zadnju minutu ušle s dva gola zaostatka da bi na kraju stigle prednost gošći i završile utakmicu sa 30:30.

Drugi je to remi Kokica ove sezone, nakon što su također na domaćem parketu u drugom kolu remizirale protiv ekipe Sinja (24:24). Bila je to egal utakmica do devete minute kad je na semaforu stajao rezultat 5:5, da bi pet minuta kasnije na semaforu bilo već 11:5 za Koku.

Bila je to osjetna prednost koju su domaće rukometašice samo nadograđivale, u 27. minuti je Domjan zabila za velikih 10 golova razlike (19:9) da bi do poluvremena gošće smanjile na osam golova zaostatka (21:13) i to s dva gola u posljednjih 15 sekundi.

No, trener Canjuga sigurno se nije nadao takvom padu u nastavku. Prednost se polako topila pa je u 40. minuti tako bilo 24:20 za Koku, ali gošće su sve uspjele neutralizirati do 45. minute te izjednačiti na 25:25.

Momentum je bio na strani gošći iz Ploča, koje su nakon dugo vremena u 48 minuti povele sa 26:25. Četiri minute prije kraja su rukometašice Dalmatinke otišle na dva gola razlike (28:30), a tada su Ines Domjan i Suzana Furjan golovima u zadnjoj minuti uspjele Koki donijeti bod.

Najraspucanija je u domaćim redovima bila Katarina Mrazović s osam zabijenih golova, dok je gošće predvodila Iva Bule sa sedam zabijenih golova. GRK Varaždin 1930 ovog vikenda neće igrati jer im je odgođena utakmica protiv Dubrovnika zbog korona virusa. 

Kokice nemaju mnogo vremena za odmor i razmišljanje o ovoj nadasve čudnoj utakmici jer ih novi susret čeka već u srijedu, 4. studenog, kad odlaze u goste kod Osijeka. Utakmica počinje u 18 sati.

ŽRK Koka - ŽRK Dalmatinka 30:30 (21:13)

ŽRK Koka

Bešen (9), Šopar (3) - Jalušić 4, Balajić, K. Mrazović 8, Bešenić, Domjan 6, Vrabelj, Furjan 5, M. Mrazović, Ljubić 7

ŽRK Dalmatinka 

Jerković (1), Jelčić (6) - Galov, Cvijanović, Lovrić, Jarak 5, Sušak 3, Zelić 5, Bule 7, M. Žderić 2, Radoš 4, Oršućić 1, I. Žderić 1, Tolj, Krilić 2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video